2777
2789

یه بار ختم رفتیم روستا، منم چکمه هایی ک یکم پاشنه داشت رو پوشیده بودم . برف باریده بود، کولاک بود، یکی نبود بمن بگه حالا حس پز دادن نگیرتت میمیری!؟!؟ 

از ماشین پیاده شدم، دستمو کردم تو جیب پالتوم، حسه هنر پیشه هارو گرفتم، چشمتون روز بد نبینه، آنچنان لیز خوردم ک تا دم در خونه ی مرحوم رفتم، یه عالمه پسر هم اون بالا وایستاده بودن ، از خجالت آب شدم، سیبیل هم چند برابره سیبیله بابام بود، ابروها هم پیوندی اصلا یه وضعی بود 😅

همون کسی که میخواست شفات بده تبدیل میشه به یه زخم جدید.

اخ منم چنان سیس گرفته بودم داشتم از پله های مغازه بالا می رفتم با کله خوردم زمینتازه یه بارم برف اوم ...

من اصلا یجوری سیس میگرفتم ک انگار جورجینام🤣

جورجینا با اون جورجیناییش انقدر سیس نمیگیره ک من دورانه بلوغ میگرفتم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیر کتونیام لیز بود تازه خریده بودم نو بود😂

یه پسر خیلیییی جذاتتتب روبرو وایساده بود از اون باکلاسا یه ماشین باکلاااس تکیه داده بود به در سیگار میکشید یه تیپ خیلی جذاب تر واااای خلاصه اصن تو حس بود اوونم..

خدالعنتم‌کنه  با فیس و افاده رد شدم یا ۶۰۰تن سبیل و رژ قرمز😂😂😂😂😂چشمت روز بد نبینه واااای انگار یکی منو برد رو هوا ولم‌کرد خوردم زمین😂پسره میگف یاعلی یاعلی باعلی پاشو پاشو اشکال نداره چیزی نیس😂🤣🤣🤣 پاشدم تند رومو کردم‌اونور رفتم با یه اخم‌که فکر میکردم جذابممم

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.                       

من تو سن بلوغ که بودم خیلی سم بودم . مثلا دونفرو دوس داشتم اومدم اسمشونو به تعداد مساوی رو کاغذ نوشتم انداختم تو یه شیشه مربا بعد قرعه کشی میکردم اسم هرکی در میومد به معنای این بود که اون منو دوس داره . وقتی دعوام میشد یا ناراحت بودم پروفایل و بیوگرافی عوض میکردم یبار تو بیوم نوشته بودم اصن ما ساده تو لمسی حله ؟ 😭😅😅😅😂😂 خلاصه که الانم تو بلوغم و کارای سم میکنم اما بعدا متوجه میشم

زیر کتونیام لیز بود تازه خریده بودم نو بود😂یه پسر خیلیییی جذاتتتب روبرو وایساده بود از اون باکلاسا ...

وااااییی چقدر خوب تعریف کردی 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم هزاران بار سرِ پسرای جذاب داشتم خودمو ب باد میدادم

من تو سن بلوغ که بودم خیلی سم بودم . مثلا دونفرو دوس داشتم اومدم اسمشونو به تعداد مساوی رو کاغذ نوشت ...

من فک میکردم فقط منم ک اسم تو کاغذ مینویسم و قرعه کشی میکنم🤣🤣 طرف اصلا تو باغ نبود، من اون دوران حتی ب اینم فکر میکردم ک مردِ ۴۰ ساله دوسم داره

من اصلا یجوری سیس میگرفتم ک انگار جورجینام🤣جورجینا با اون جورجیناییش انقدر سیس نمیگیره ک من دورانه ...

😂😂😂😮

هممون همین بودم من هنوزم بعضیا فکر میکنن مغرورم درصورتی که اصلا اینجوری نیست😭😂

وااااییی چقدر خوب تعریف کردی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم هزاران بار سرِ پسرای جذاب داشتم خودمو ب باد میدادم

چکار داشتیم میکردیممممم🤣🤣🤣 واقعا چراااااا

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.