2777
2789
عنوان

سحری و اذان

194 بازدید | 13 پست

به ما گفتن تا تموم شدن اذان صبح میتونیم بخوریم و ایرادی نداره ولی اذان تموم شد دیگه نباید بخوریم(اهل سنت)

من یکم دیر بیدار شدم دیگه وقتی اذان داد دویدم قرصامو بخورم تا قرصامو پیدا کردم و خوردم اذان تموم شد تقریبا چند ثانیه باهاش فاصله داشتم...

بنظرتون روزه م باطل که نیست درسته؟ واقعا مجبور بودم چون دارو نخورم حالم بد میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اگه ی موذن دیرتر تموم کنه اذانو ی موذن زودی اذان بگه تکلیف چیه مثلا ی موذن خیلی طول بده کش بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

چی بگم‌تو احکام‌شیعه فرق داره 

فقط لحظه اذان صبح فرصت هست 

و اگر بعد از اون به عمد چیزی میل کنین روزه باطله!!

هاخه اینجوری که به شما گفتن خوب هر موذنی یه جوری اذان میگه یکی ۲ دقیقه ایی میگه یکی ۱۰ دقیقه طولش میده درسته؟!

شما خوب هر روز بزن اونی که طولش میده تا بیشتر وقت داشته باشی برا سحری خوردن .

به نظرتون با عقل جور در میاد ؟!؟!؟

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

خب اگه ی موذن دیرتر تموم کنه اذانو ی موذن زودی اذان بگه تکلیف چیه مثلا ی موذن خیلی طول بده کش بده

همینو بگوو 😑😐

شاید ایشون اشتباه متوجه شدن

گمان ندارم علما اهل سنت چنین فتوایی داده باشن

با عقل جور در نمیاد

میپرسم ولی الان فوری برام سوال پیش اومد

فعلا كارهايى كه روزه رو باطل مى كنه انجام نده 

تا از كارشناس بپرسى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
همینو بگوو 😑😐شاید ایشون اشتباه متوجه شدنگمان ندارم علما اهل سنت چنین فتوایی داده باشنبا عقل جور در ...

😐وا چه حرفا مردم هزار بار پرسیدن من خودم با گوشهای خودم شنیدم که تا تمام شدن اذان وقت هست 

از بچگیم همه همینو گفتن 

😐وا چه حرفا مردم هزار بار پرسیدن من خودم با گوشهای خودم شنیدم که تا تمام شدن اذان وقت هست از بچگیم ...

چی بگم‌هاخه . خدا سلامتی بده 

به نظر خودتون با عقل جور میاد؟

خوب بزنین یه شبکه یا کسی که حسابی طولش بده پس 

اونجوری زمان میفته دست موذن نه خدا!