2777
2789
عنوان

خواب دیشب

237 بازدید | 15 پست

تایپیک قبلیمو نگاه کنید متوجه میشد اصلا تو روزای خوبی به سر نمی‌برم.....

از لحاظ وحی داغونم تما دیشب یه خوابی دیدم دلم آروم گرفت

خیلی واضح خواب دیدم بهم گفتن برو کربلا اونجا دوتا برادر نشسته که کارتو راه میندازن..یعنی نذر کردم حالم خوب بشه برم کربلا یعنی میشه واقعا حاجتم بگیرم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم شکسته بادل شکسته چندوقته به همه اهل بیت توسل کردم..آخه من سنی ندارم که تو ۳۵ سالگی تو یک سال بدو ...

متوجه نشدم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
انشا الله شفا بگیری گلم عجب خوابی دیدی خوشا به سعادتت که دو برادر کربلا صدات رو شنیدن ، حتما برو زیا ...

آن شاالله خدا به ابروی این دو بزرگوار همه ی مریضان شفا بده به جووون منم رحم کنه...

برام دعا کنی روروزگار قسمت بدشو داره بهم نشون میده

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم بهت قبول کن شمارمو برات بزارم لینک وله قرآنی بفرستم برات شرکت کن یا اسمتو بگو خودم برات چله قرآنی ختم شفا بزارم برات انشاالله به حق این شب های عزیز شفا پیدا کنی امین

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم بهت قبول کن شمارمو برات بزارم لینک وله قرآنی بفرستم برات شرکت کن یا اس ...

میشه برای همسر منم بزارین همسر منم تومور مغزی عمل کرده با دوتا بچه کوچیک شاید خدا صدای شما رو شنید و دعای شما رو مستجاب کرد 

دختر مهربون دیگه شفاتو گرفتی چی از بهتر خوش به سعادتت که ابالفضل و امام حسین بهت نگاه کردن التماس دعا

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
میشه برای همسر منم بزارین همسر منم تومور مغزی عمل کرده با دوتا بچه کوچیک شاید خدا صدای شما رو شنید و ...

عزیزم ایشالله به حق این ماه رعزیز همسرتون خوب میشه دیگه هیچ وقت گذرش به بیمارستان نمیفته..نوع تومور همسرتون چیه و گریدش چنده؟؟

عزیزم ایشالله به حق این ماه رعزیز همسرتون خوب میشه دیگه هیچ وقت گذرش به بیمارستان نمیفته..نوع تومور ...

خدا از دهنت بشنوه 

گرید ۲ گلیوما 

آبان ماه پیش صمدیان عمل کرده 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
خدا از دهنت بشنوه گرید ۲ گلیوما آبان ماه پیش صمدیان عمل کرده

منم گرید یک گلیوما ولی دوباره بعد یکسال عود کرد و مجبور شدم عمل کنم..پدرم درومد خیلی عذاب کشیدم هم از روحی هم از جسمی....مثلا تازه امروز بودم خیر سرم اومدم رندگی حدید شروع کنم...نمیدونم کجا خطا کردم که حالا اینجوری تو این قسمت از زندگیم دارم جوابشو پس میدم