2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست
بنظر شما چقدره مگه؟اخه من خودمم تو اینکارا نیستم اولین بارمه

اصلا کار به قیمتش ندارم و میگیم اوکی نتیجه هم میده . طاقت داری باهاش ازدواج کنی ولی بعد ازدواج ازت متنفر بشه؟ یا طلاق بگیری؟ یا مشکل رو بچت بیوفته؟ یا خانواده؟ دعا کارما داره تاوان داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود پسره ۴ تومن میارزه؟ که میخای ب مامانت نارو بزنی

نمیدونم🥲🥲دلمم نمیاد مامانم از خودش میزنه تا من خوب لباس بپوشم و جلو بقیه خجالت زده نباشم واقعا نمیدونم🥲

اصلا کار به قیمتش ندارم و میگیم اوکی نتیجه هم میده . طاقت داری باهاش ازدواج کنی ولی بعد ازدواج ازت م ...

یک چیزی بگم؟ من اینقدر میخوامش که حاضرم تمام بدبختی ها رو به جون بخرم حاضرم از من متنفر باشه ولی پیشم باشه ماله من باشه بطرز جنون واری دوسش دارم اصلا هیچ عقل و منطقی سرش ندارم😭

نمیدونم🥲🥲دلمم نمیاد مامانم از خودش میزنه تا من خوب لباس بپوشم و جلو بقیه خجالت زده نباشم واقعا نمی ...

نه عزیزم بعدا که بزرگتر بشی یادش بیفتی از خودت متنفر میشی که دسترنج مادرت رو اینطور هدر دادی. 

همه ما تو سن تو همین احساسات غیرمنطقی رو داشتیم 

من خودم عاااشق یه مردی شدم تو نوجونی ماهها از زندگیم رو صرف نماز حاجت!!!!! و گریه و دعانویس کردم براش. چند سال بعد که بزرگتر شدم به اون روزها خنده م گرفت

یک چیزی بگم؟ من اینقدر میخوامش که حاضرم تمام بدبختی ها رو به جون بخرم حاضرم از من متنفر باشه ولی پیش ...

این ترم هم باهاش کلاس برداشتی؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

نمیدونم🥲🥲دلمم نمیاد مامانم از خودش میزنه تا من خوب لباس بپوشم و جلو بقیه خجالت زده نباشم واقعا نمی ...

نکن اجی🙏🏽 لطفا 

ب عنوان کسی ک‌‌دعا گرفتم میگم نکن 

پسره ازم متنفر شد 

یکی از اقوام ما خانمش تو جادو جنبل حرف اول و آخر میزد اینقدر طلسم و جادو به خورد شوهره داد سی سال زن ...

من که با ۲۲ سال سن قصد ازدواج ندارم میخوام چندین سال با هم باشیم بعد که سنمون بیشتر شد به خواست خدا ازدواج کنیم