2777
2789
عنوان

من فوبیای جای تنگ و کوچیکو دارم مثلا غاری که سقفش کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست
روی دریا هم بری حالت بد میشه؟

روی دریا نه 

مثلا شنا 

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روی دریا نه مثلا شنا

اتفاقا منم از اب میترسیدم

تا جلسه اخر استخرم نتونستم شیرجه بزنم😂

ولی بعدش اوکی شدم

ادم بنظرم باید هی ترس هاشو‌ زندگی کنه تا اوکی شه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
منم بدترین چیز برای من ام ار ای بود و اینکه خانمه گفت باید دستاتو ببندیم به اون تخت ام ار ای دیگه یع ...

عزیزم☹️

ام ار ای با تزریق بودی؟

وای... دست بستن ترسناک ترش می کنه. آدم احساس می کنه بی دفاعه.

دقیقا انگار توی قبر میگذارنت من کسی دستمو ببنده حالم بد میشه

یه بازی بود بچگی پدر بزرگم دستامون رو میبست با شال اون رو اصلا انجام نمیدادم حالم بد میشد 

عزیزم☹️ام ار ای با تزریق بودی؟

نه بدون تزریق ولی مردم ها مردم چندین بار هم باید تکرار میشد..خواهرمم یه بار مجبور شد بره اینقدر گریه کرد اون تو حالش بد شد پنیک کرد.....همون روزی که من رفتم یه زن 60 ساله قبل من رفته بود دستاشو گرفتن اوردنش اونم بدجوری پنیک کردا داشت میمرد

نه بدون تزریق ولی مردم ها مردم چندین بار هم باید تکرار میشد..خواهرمم یه بار مجبور شد بره اینقدر گریه ...

اخر خواهرتو تونستن ام ار ای کنن؟

اخر خواهرتو تونستن ام ار ای کنن؟

نه اون مدل ام ار ای رو نداد اینقدر اومد بیرون اتاق منم همراهش بودم حالش بد بود 37 سالشه ولی عین بچه 5 ساله زار میزد ....اینقدر سرخ شده بود پنیک کرده بود نفس بلند میکشید اصلا گریه اش ساکت نمیشد که هق هق میکرد...دکتر نمیدونم چرا اینو گفته بود بره ام ار ای.....بعدا فکر کنم مدل دیگه ای رو رفته بود اینو دیگه یادم نمیاد

ولی اون تونل ام ار ای خیلی بده خدا اینو برا کسی نخواد قشنگ حس میکنی تو قبر کردنت...حالا زنه به من یه ساعت توضیح میداد که نترس اون تهش بازه...از ترس جرات نمیکردم چشامو وا کنم میگفتم اگر تهش وحشتناک باشه چه کنم ...با اضطراب و وحشت زیادی اصلا ضربان قلبم اینقدر بالا بود تا 3 ساعت بعدش بیحال بودم از ترس جون نداشتم