2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 133 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه این چه کاریه میکنی استاد اگه استادبود واسه خودش کاری میکرد چرا وقتی خدا برات چیزی رو نمیخواد میخ ...

خیلی استرس دارم خواهر من تجربه اینکارا رو ندارم از وقتی با منشیه حرف زدم هرشب کابوس میبینم از ترس نمیتونم بخوتبم

طفلک مادرت دلم‌ سوخت واسش، عقل که نباشد جان در عذاب است .... حیف پول واقعا، چقدر ساده ای دختر

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

عزیزم محبت و عشقی که با دعا و طلسم و جادو بدست بیاد با همینم از بین میره 

بعدم دعا نهایت ۴۰روز تاثیر داره، تا آخر عمرت میخای چهل روز چهل روز براش دعا بگیری؟؟

درسته که عاشقی ولی این راه درستش نیس

امیدوارم اگه قسمت و سرنوشت همین سر راهت قرار بگیره بدون هیچ جادو جنبلی:))

سلام عشقی و محبتی که از اول با دروغ و دزدی بخواد درست بشه هرگز پابرجا نخواهد ماند و یک عمر پشیمانی و عذاب وجدان برات داره مردی که دوستت داشته باشد هر کاری می‌کنه تا خوش‌حالت کنه و بهت محبت کنه خودتو گول نزن لطفاً