2777
2789
عنوان

چقدر توی رفتن بچه پیش همبازیش سخت میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 41 پست
من با اسی موافقم! از ترس افت گندم نکاریم؟! این که نمیشه! ولی میشه آدم به بچه آموزش داد هشدار داد. ما ...

دقیقا

عالی همه نکات رو گفتی👏

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار یکبار میشه من خودم خانه کودک دارم بعظی ها بچه ها رو میارن میزارن میرن من خودم عمرا این کارو نمیکنم 

من میتوانم وزن اول۸۲😐😑  هدف اولم ۷۵ 😍هدف دوم ۷۰. 😍هدف سوم ۶۵ 😍 هدف چهارم ۶۰😍 هدف آخر ۵۵😍🤩😍🤩 وزن فعلی ۱۴۰۱/۹/۲۸ (۷۵) قد۱۵۹     ۱۴۰۲/۱/۱ وزن  فعلی(۷۰) من میتونم 🥰😍🤩 140۲/۱/۱۰وزن ۶۸من میتونم 💪💪 هدف۶۰
بیشتر ببینید
بچه مهد میره میتونه ارتباط برقرار کنه و توی جمع باشه

مهد بیشتر محل آموزشیه

مهد هم خوبه ولی تعامل دوستانه توی جمعیت کمتر با تمرکز بیشتر هم مهمه

منظور از تمرکز بیشتر اینه که بچه با یک یا دو سه بچه دیگه ارتباط عمیق تری بگیره و یک خانواده دیگه رو هم ببینه که توی مهد همچین امکانی نیست

همون گوشی هزار و یک جور چیزی که شما می ترسی ازش رو برای بچه به وجود میاره مگه گوشی امنه،هزار جور مسا ...

گوشی تحت نظر خودمه چی میخواد توش ببینه تو سنین پایین ولی خونه‌ی همسایه تحت نظر من نیست و جایی که تحت نظرم نیست قطعاااا برای بچه‌ام خطرناک‌تره 

برای همبازی شدن بچه ها باهم صدها جای معتبر و خوب وجود داره که مادر اگر تنبل نباشه که بخواد بچه‌اش رو بفرسته اینور و اونور بیره و بچه ها کناره هم لذت ببرن، تا قبل از مدرسه کلی مهد و خانه‌ی بازی و تأتر و کلاس های پرورش خلاقیت برای بچه ها که لذت تجربه اش برای من مادر شیرین بود چه برسه به بچه ها…

بعداز سن مدرسه هم که درس اضافه میشه نهایتا بتونن یکی دوتا کلاس برن با همسن و سالاشون که کافیشون میشه و وقتشون رو واقعا پر میکنه، مگر اینکه مادری از بچه‌اش سیر باشه نخواد پیشش بمونه بفرسته تنها خونه‌ی اینو و اون مگرنه من با سه تا مشاوری که در ارتباطم هیچکدوم بهم همچین اجازه ای ندادن که بدون حضور خودم حتی در صورت شناخت نسبی فرزندم جایی بمونه و من هم از راه علم و عاقلانه‌اش به موضوع نگاه میکنم و دوسال دیرتر اجتماعی شدن کسی رو نابود نکرده ولی یه رفتار اشتباه از شیطان صفت ها عمری قکر و روح و روان بچه رو داغون کرده

خلاصه هرکس مختار به انتخاب روش تربیتی خودش هست انتخاب من بین بد و بدتر هیچوقت «بدتر» نیست و نبوده

مهد بیشتر محل آموزشیهمهد هم خوبه ولی تعامل دوستانه توی جمعیت کمتر با تمرکز بیشتر هم مهمهمنظور از تمر ...

یعنی شمامیگی ما بزاریم بچه ها برن خونه همدیگه بازی کنن اجتماعی شه خیلی راه برای اجتماعی شدن هست این اشتباه 

بچه میره مهد دوست صمیمی پیدا. میکنه همش درس نیس که بازی هست اتفاقا بچه رو ول کنی با همه بگردع فردا نمیشه جمش کرد الان پسر خواهر من ۱۲سالش دوست هاش در حد مدزسه ان خیلی ام خوبه رفیق باز نیس خیلی ام با ادب و اجتماعی 

من میتوانم وزن اول۸۲😐😑  هدف اولم ۷۵ 😍هدف دوم ۷۰. 😍هدف سوم ۶۵ 😍 هدف چهارم ۶۰😍 هدف آخر ۵۵😍🤩😍🤩 وزن فعلی ۱۴۰۱/۹/۲۸ (۷۵) قد۱۵۹     ۱۴۰۲/۱/۱ وزن  فعلی(۷۰) من میتونم 🥰😍🤩 140۲/۱/۱۰وزن ۶۸من میتونم 💪💪 هدف۶۰
بیشتر ببینید
همون ما هم که میرفتیم اشتباه بود

کجا اشتباه بود خیلی هم خوب و درست بود

حتما شما با آدم های نا سالم رفت و آمد کردید

وگرنه ما که با آدم ها و خانواده های خوب در ارتباط بودیم خیلی هم برامون خوب بود انقدر وابسطه به گوشی نبودیم خیلی صفات بد و مشکلات بچه های الان رو هم نداشتیم 

دو رو بر من همه حساس هستن چ دختر چ پسر همه. هم باادب اجتماعی دوست بد ندارن بخدا خدا بخواد انشالله من تا دانشگاه دختر پسرمو خودمو میبرم

بیشتر ببینید
دو رو بر من همه حساس هستن چ دختر چ پسر همه. هم باادب اجتماعی دوست بد ندارن بخدا خدا بخواد انشالله من ...

وای وای عزیزم یه تجدید نظری رو خودت بکن واقعا برای بچه هات میگم،آخه یعنی چی تا دانشگاه بچه هات رو خودت ببری اصلا چه حرفیه

واقعا به هرکی بگی خنده اش میگیره یعنی بچه هات رو تو کودکی که هیچ تو نوجونی هم نمی خوای راحت بذاری

واقعا خطر داره این رویکردتون با هر مشاوری هم صحبت کنید بهتون میگه این مدل رفتاری و تصمیمی که گرفتی به شدت اشتباهه

دو رو بر من همه حساس هستن چ دختر چ پسر همه. هم باادب اجتماعی دوست بد ندارن بخدا خدا بخواد انشالله من ...

اینم بدون شما عملا با این حرکتت یه انسان با جسم ۱۸ ساله و مغز کودک تربیت میکنی که اون زمان دانشگاه که دیگه می خوای رضایت بدی راحتشون بذاری توی اجتماع به شدت آسیب می بینن و شدیدا در معرض خطر هستن چون جسمی بزرگ هستن عقلی و مغزی کودک چون شما از روی محبتت و نگرانی زیادت نذاشتی مغزشون همسن جسمشون بشه

جامعه خیلی خراب شده مراقب بچه هاتون باشید

بیشتر ببینید