2777
2789
عنوان

چقدر توی رفتن بچه پیش همبازیش سخت میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 41 پست

شما دقت نکردی عزیزم اون استارتر اصلا نسبت به همسایه شناختی نداشت در حد یک سلام و علیک بوده و فقط صرف اینکه خانواده مذهبی بودن بچه اش رو فرستاده رفته اونم اخر شب ! معلومه این کار هیچ توجیهی نداره و اشتباهه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جامعه خیلی بد شده نگو از قبل اینجوری بوده که نبوده

خودم دختر بودم از صبح تا شب تو کوچه بازی میکردم ظهرا میرفتم ناهار خونه هیچ اتفاقی نیفتاد ولی الان چی جرات داری بفرستی تنها تو کوچه؟

اگه تو خونشون بابایا داداش بزرگ یا اصلا همبازی بزرگتر باشه میتونی بفرستی با خیال راحت؟

من‌مادرم بیخیال بود و حس میکنم اگر سخت گیر تر بود من آدم موفق تری میشدم و خیلی از اشتباهات رو نمیکردم

هر سخت گیری بد نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
من راضیم بچه‌ام سرش تو گوشی باشه ولی هیییچ یک از این اتفاقایی که میشنوم خونه‌ی در و همسایه و فامیل ش ...

همون گوشی هزار و یک جور چیزی که شما می ترسی ازش رو برای بچه به وجود میاره مگه گوشی امنه،هزار جور مسائل نامناسب سن و چیزای بد رو از همین گوشی بچه باهاش آشنا میشه

من صحبتم علمیه بچه برای سالم رشد کردنش باید با همسن و سال هاش در ارتباط باشه و بهترین چیز برای یه بچه دوست خوبه

اون چیزی هم که شما مثلا از اجتماعی بودن تو چهار نفر دیدی اصلا نشونه اجتماعی بودن یا سلامت یک نفر نیست

اتفاقا خیلی وقتا نشون آسیب و فاز حمله به اضطراب اجتماعیهه شما یا بعضی ها فکر می کنید اجتماعی بودنه

همه که بد نیستن خانم

یه شناخت آدم اول پیدا میکنه و با آدم سالم ارتباط میگیره

بازم شما نظر خودتون رو دارید ولی این امتناع از ارتباط به خاطر اینکه فکر کنی همه بدن اشتباهه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

راستش من میترسم

الان قدیم نیست

زمان ما سر پسر 10 ساله توی اینستا و یوتیوب نبود که 

من ترجیح میدم بچه هام خودشون بازی کنن توی خونه

یا بچه دیگه ای بیاد خونه ما اگه مامانش دلش خواست

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

پسر من اصلا به گوشی دست هم نمیزنه چون عادتش ندادیم از اول.هیچ جا هم تنها نمیزاریم بره حتی به مدت ده دقیقه.ولی عوضش خانه بازی میبرمش با دوستاش بازی کنه.پارک و مهد کودک میبریمش و خیلی هم اجتماعیه وخونگرم

اینا توجیه عزیزم.اتفاق یکبار میفته

شما دقت نکردی عزیزم اون استارتر اصلا نسبت به همسایه شناختی نداشت در حد یک سلام و علیک بوده و فقط صرف ...

من برای اون استارتر نمیگم کلی میگم

همین عدم ارتباط ها باعث مشکلات خیلی از بچه های ماست از جمله بی ادبی ها و خودخواهی ها و زیاده خواهی های شدید و هزار جور مشکل دیگه

چون بچه با همسن هاش ارتباط نداشته که ارتباط جمعی رو باهاشون یاد بگیره متوجه بشه اونم یه بچه است مثل بقیه بچه ها و همکاری رو یاد بگیره نه اینکه فکر کنه فقط اون توی دنیاست همه هم مامان و بابا هستن و همه جیز باید بابت طمعش باشه

بچه هامون به شدت خودخواه،بی ادب و بی مسئولیت دارن میشن

من با اسی موافقم! 

از ترس افت گندم نکاریم؟! این که نمیشه! 

ولی میشه آدم به بچه آموزش داد هشدار داد. 

مامانم یکجورری با داداشم رفتار می‌کرد هرچی میشد تو کوچه براش میگفتن و تعریف میکردن. یعنی طرف امین خودشون می دونستن. با آرامش توضیح دادن مسائل و ایجاد قانون و قوانین. میشه کنترل کرد. 

بله پیش هرکسی هم نمیشه فرستاد ولی بچه ها لابد از تعامل با هم بگه هستند. 

ما آخر این چیزایی که گفتیم یه آیت الکرسی به بچه یاد میدیم که همیشه بخونه و خودمون بچه رو بخدا می سپاریم. کار دیگه ای از دست ما برنمیاد! 

البته صدقه هم میندازیم

با رعایت نکات بالا! 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
پسر من اصلا به گوشی دست هم نمیزنه چون عادتش ندادیم از اول.هیچ جا هم تنها نمیزاریم بره حتی به مدت ده ...

اینا توجه بیش از اندازه است عزیزم

با آدم مناسب ارتباط بگیرید نیازی نیست نگران اتفاقات باشید

با همون آدم مناسب هم باید به بچه حریم شخصی و لمس بدن و خیلی چیزا رو یاد بدید

بچه باید بتونه خودش هم از پس حودش بر بیاد قرار نیست همیشه شما کنار بچه باشید که

من برای اون استارتر نمیگم کلی میگمهمین عدم ارتباط ها باعث مشکلات خیلی از بچه های ماست از جمله بی ادب ...

عزیزم بچه ها تو مدرسه روابط فامیلی رفت و امد با دوستان خانوادگی و ... هم میتونن مهارت های اجتماعی رو یاد بگیرن ، از نظر من اینکه اجازه بدی بچه بره خونه دوستش هیچ اشکالی نداره اما دوستی که کامل رو خانواده شناخت داشته باشی ، نزدیکت باشه و صمنا بچه تو سنی باشه که درست و نادرست رو از هم تشخیص بده و بتونه از خودش مراقبت کنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

شاایدبگید من مریضم اما تا زمانی که برادرم مجرد بود نذاشتم خونه مادرم بمونه درر صورتی که مطمئن ام سرش قسم میخورم 

خونه مادر شوهرم بردار شوهرم بود نمیذاشتتم تتنها باشه 

الان خونه عمه ش نزدیک ماست اما وقتی شوهرش میاد نمیزارم بره با پسر هاس بزرگتر از خودش تنها نمیشهه با بچه ها بازی کردنی تو جمع اصلا ابدا خونه دوست و حتی خاله ش و عمو دایی  تنها نرفته خودم رفتم فقط گاهی وقتا شب ها خونه مامانم میخوابه با داداشش خیلی هم اجتماعی هست 

من میتوانم وزن اول۸۲😐😑  هدف اولم ۷۵ 😍هدف دوم ۷۰. 😍هدف سوم ۶۵ 😍 هدف چهارم ۶۰😍 هدف آخر ۵۵😍🤩😍🤩 وزن فعلی ۱۴۰۱/۹/۲۸ (۷۵) قد۱۵۹     ۱۴۰۲/۱/۱ وزن  فعلی(۷۰) من میتونم 🥰😍🤩 140۲/۱/۱۰وزن ۶۸من میتونم 💪💪 هدف۶۰
بیشتر ببینید