2777
2789
عنوان

نامزدم زد تو ذوقم دلمو شکست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 65 پست
نمیتونم باید بکشمش 😊

مواظب باش حرفی نزنی که تا آخر عمر روی زندگیش اثر منفی بزاره که اگه این اتفاق بیفته گناهشم برا توست،اگر در مسئله ایی کارشناس و خبره نیستید به هیچ وجه راه حلی جلو پای دیگران نزاریدد مخصوصا مسائل خانوادگی،

شما باید وقتی گف نکن ناراحت میشدی روتو میکردی اونور اشتباه اول ک گفتی ببخشید اشتباه دوم دستشو بوسیدی 😐😐😐

اشتباه سوم اینکه تو نرفتی تو قیافه و نامزدت رفته وایییییی 

با این رفتارت باعث میشی همیشه دیگ ذوقت کور بشه چون نامزدت فک می‌کنه هرسری قراره کلی ناززززشووو بخری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😅😂مرسی ازت گلم. منم واسه راهنماییم کنن تاپیک زدم اما یسریا تحقیر میکنن ادمو فوری برچسب منفی بهت می ...

ببین ۱۳ ساله متاهلم

ولی مردا اصلا ظرفیت احترام زیاد ندارن یهو جوگیر میشن

دست بوسی نکن دور برش میداره

ناراحته زیاد پیله نکن بزارتو حال خودش باشه

گاهی توجه زیادی نتیجه معکوس داره

احترام و علاقه به جا و به اندازه

خوشبخت بشین

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
شما باید وقتی گف نکن ناراحت میشدی روتو میکردی اونور اشتباه اول ک گفتی ببخشید اشتباه دوم دستشو بوسیدی ...

عزیزم اتفاقا قهر کردم یکم از مسیرو، بهش برخورده ک چرا قهر کردمو باهاش حرف نزدم😐😂..

این قهرا تموم میشه درسته اما مرسی دوست داشتم یاد بگیرم چطور مدیریتش کنم

خب رفتارت یه کم بچگانه‌ستاشک شوق ریختن واسه یه موضوع پیش پا افتاده ، قر دادن تو ماشین و فوری معذرت خ ...

حالا بحث اینام نیس خب اسی ذوق داره گریه کرده 

نامزدش میتونس بغلش کنه بگه وایی تو چقد اخه مهربونی

یا بگه بچمو ببینا 

مقصر صدرصده اونه ن اسی

عزیزم اتفاقا قهر کردم یکم از مسیرو، بهش برخورده ک چرا قهر کردمو باهاش حرف نزدم😐😂..این قهرا تموم می ...

درکل گلم اولایل زندگیته سعی کن که خودتو براش بگیری کمی 

سعی کن نازشو نخری لوسش نکنی وقتی قهر کرد اصلا اهمیت ندی چون تا اخر عمر دیگ حسرت یچیزایی میمونه به دلت و همیشه یچیزی کم داری

حالا بحث اینام نیس خب اسی ذوق داره گریه کرده نامزدش میتونس بغلش کنه بگه وایی تو چقد اخه مهربونییا بگ ...

اره ابنم هست واقعاا..... تازه گریه انچنانیم نبود بخدا انقد مسخرم کردن بچه ها😂یذرع اشک توچشمم جمع شد، اخه خودشم مث من احساسیه من چون ب وقتش حواسم ب احساساتش هست توقع داشتم اونم...

خیلی لوس و بچه ای از این همه استیکر هم مشخصه رو مخ منم هست رفتارات یکم خانوم و بالغ بشو بعدم پیله ک ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چقدرررررر نامزدت بی لیاقتهلطفا انقدر واسه کار نکرده عذرخواهی تکن یه مدت تو خودت باش بزار بفهمه ناراح ...

بنظرت اونای که زناشون دورنگر هستن مرداشون پیرمیشن؟

من درونگرام شوهرم برون‌گرا دوسال و نیمه عقدیم میخام از تجربه بهره ببرم