2777
2789
عنوان

نامزدم زد تو ذوقم دلمو شکست 💔

1450 بازدید | 65 پست

دوستان عزیزم سلام🥰🎉🥲

سال نوتون مبارک:))))

من سالهاست تاپیکی نزده بودم

:) دلم خواست دوباره بیاموکلی حرفی بزنم...

بچه ها من امشب با همسرم از بیرون از شهر برمیگشتیم، ب ورودی رسیدیم (هم‌ چون کلی اتفاق خوب برام پیش اومده بود خوشحال بودم) (هم وقتی دیدم یه عالمه مسافر داره واردشهرمون میشه اشک ذوق ریختم کلی انرژی گرفتم از شادی مردم) من یکم شیطنت دارمو برون گرا هستم، خلاصه از خوشحالی ی اهنگ شاد گذاشتمو شیشه ها هم دودی بود و بالا بود صدا اهنگم کم بود، دست شوهرمو گرفتم یذره دستامو تکون دادم قر دادم🥲💔

ش‌وهرم کلی عصبانی شدو منی ک بابام هیچوقت تو ذوقم نمیزدو سرم داد نمیزد، ولی اون سرم چندبار با اخم داد زدو گفت بسه، :) منم خندیدم قرربون صدقش رفتم گفتم عشقم هیچکس منو نمیبینه من ک کار بدی نمیکنم بخدا هیچکس ب ما توجهی نمیکرد همه راه خودشونو میرفتن‌و دودی بود کامل... :)باز تذکر دادو با تندی سرم داد زد....

خیلی خوردتو ذوقم دلم شکست اهنگمو قطع کردم حرفی نزدم. باز طاقت نیاوردم دستشو بوسبدم گفتم‌منو ببخشه. اونم گفت بخشبدم🥲😅😅😅بعد رفتیم خونه ما هم منو برسونه(چون ماعقدیم و عروسیمون چنماه دیگس) و هم چنتا وسیله بهشون بدیم یکم نشستیم اونجا، اصلا محلم نزاشتو کلاا توهم بود قیافش هرچی گفتم چته گفت بخدا هیچی نیس🙃🙃🙃 اخر شب رفت خونه‌ش باز سرد بود گفتم چیشده اون موضوع ک تموم شددیگه ازهم معذرت خاهی هم ک کردیم. گفت تموم نشده چرا هرچی بهت میگفتم گوش ندادی همون لحظه اول و هنوزم قهره‌وکلی حرف بهم زد توی پیام بعدم رااااحت خابید، من ولی از دلخوری خابم نمیبره کلی هم گریه کردم

🙂🙂 خیلی از مردا ارزوشون داشتن ی زن شاده من همیشه میخندونمش‌و پر هیجان هستم ولی اون...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا دستش رو بوسیدی و عذر خواهی کردی وقتی که اون زیاده روی کرده؟؟

من خودم رفتار شما رو نمیپسندم ولی اینجا همسرتون زیاده روی کرده و شما باید قهر میکردی تا عذر خواهی کنه

الان برعکس شده جاتون ..

میدونم با توجه ب شخصیتت واست سخته قهر بمونی و سرد برخورد کنی ولی این چیزا نیازه تا رابطتون تو حالت نرمال باقی بمونه=) 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی لوس و بچه ای از این همه استیکر هم مشخصه رو مخ منم هست رفتارات یکم خانوم و بالغ بشو بعدم پیله ک ...

لوسه چی وا😐 استیکرم برا این گذاشتم چون دیدم تو تاپیکای بقیه، میگن برا خسته کننده نباشه ایموجی بزارید