2777
2789
یعنی برم دکتر طب سنتی؟ خودش که پاشو از خونه بیرون نمیزاره

ببین گلم باید اطلاعاتت در این زمینه یعنی طبع سرد و خشک بالا ببری الان انقدر تقلب تو کار هست نمیشه اعتماد کرد خودت تحقیق کن کتاب بخون درمانش پیدا کن شوهر شما ب هیچ عنوان نباید سیگار و چای مصرف کنه ممنوعه...غذاهایی ک طبع سرد خشک دارن و لبنیات کلا ممنوع مگر شیرگاو محلی تازه با عسل اصل طبیعی پول دکتر و دارو بده ب عسل وحشی اصل معجون جولاب بخوره(بزن نت)ببین چطور جون میگیره بنده خدا

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نکنه براش دعا گرفتنیه حرز امام جواد روی پوست آهو بگیر ببنده به بازوش

به چندتا فالگیر معتبر زنگ زدم همشون گفتن براش کارت مرگ افتاده😭 میگفتن خیلی سنگینی ونحسی داره

ببین گلم باید اطلاعاتت در این زمینه یعنی طبع سرد و خشک بالا ببری الان انقدر تقلب تو کار هست نمیشه اع ...

ممنونم از توضیحاتت گلم .اما مگه این آدم حرف گوش میده الان خوب هیچی که دیگه مثل مرده شده بزور دولقمه غذا میخوره اما قبلش اصلا حرف گوش نمی‌داد سیگار وقلیون میکشیدزیادم بهش گیر میدادم فحش میداد

به چندتا فالگیر معتبر زنگ زدم همشون گفتن براش کارت مرگ افتاده😭 میگفتن خیلی سنگینی ونحسی داره

جانم گلم شما سودا درمان کن ببین چ تاثیر شگفت انگیزی میبینی پول فالگیر بده انجیر خشک و عرق انیسون بخوره قطره گل سرخ و زعفرون ماده مفرح و ارامبخش و شادی اور جهان

در مرحله اخر برو سراغ رمال و جنگیر

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
کارت مرگ یعنی چی؟!گفتن هیچ راهی نداره؟

بخدا میگفتن دیگه سوال نپرس اینقد انرژی منفی داره حال ما هم بد شده این آخری هم گفت ستاره اش اینقد نحسی داره خودکشی هم نکنه توی جوونی میمیره😭

جانم گلم شما سودا درمان کن ببین چ تاثیر شگفت انگیزی میبینی پول فالگیر بده انجیر خشک و عرق انیسون بخو ...

چشم عزیزم از فردا تلاشمو میکنم برای درمان سودا 

کاش بدونی گلم کسی که بیماری مانیک داره چقد لجبازه

میدونم‌ درکت میکنم...میدونم ک خوب میشه شوهرت مطمئنم ب شرطی ک رژیم غذایی براش بنویسی از تو نت ایت الله ضیایی دکتر خیراندیش من مذهبی نیستم ولی دستورات عالی دارن اینا برای درمان سودا

براش نوره بخر شیمی درمانی بشه تو خونه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

اسی این رمال جادوگرا فقط پول می‌خوان شوهر منم همزاد داشت خیلی تو خواب و بیداری اذیتش میکردن دو ماه تموم حالش بد بود بدون من لحظه ای خونه تنها نمیموند یه موجودی اذیتش میکرد شوهرم رو‌تو خواب می‌برده پرتگاه می‌گفته خودتو پرت کن و... رفتم پیش یه سیدی سه سال پیش 300از ما گرفت اسمش یادم نیست اما شمارشو میتونم برات پیدا کنم.این که میگی افسردگی داره نیاز به درمان داره اما موقت میشه ارومش کرد.

خانوادش باهاتون خوبن؟

میدونم‌ درکت میکنم...میدونم ک خوب میشه شوهرت مطمئنم ب شرطی ک رژیم غذایی براش بنویسی از تو نت ایت الل ...

مرسی خیر ببینی گلم اتفاقا نوره دارم توی خونه. همه تلاشمو میکنم سودای بدنشو کم کنم شما هم براش دعا کنید