2777
2789
عنوان

ملت لطفا حرام خوری نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7313 بازدید | 184 پست
شماره خودشه البته خط اضافه من عاشق تاپیکای ایشونم کلی میخندم 😂😂😂🤗

پس باید اولش بگن فان

مگه مردم مسخره ان که ایشون بیاد حرص بده بقیه رو

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااااا من ب بدبختی پارسال ۳۰۰جور کردم دادماون با خودش خنده کرده آمده اندازه خر خورده بعد ب بچه هام ۱ ...

جاریت خیلیییییی کار زشتی کردع خیییییلی 

چقدر بی چشم و رو 

اگه من بودم حتی اگه هزارتومنم نداشتم،شده از مادرم قرض میکردم متقابلا اون ۳۰۰ تومن رو یا بیشتر به بچه جاریم میدادم یا تا پول عیدی رو جور نکردم خونه طرف نمیرفتم

یا جور دیگه ای براشون جبران میکردم 

ولی شما هم غصه نخور در عوض درس عبرتی شد به آدم پر رو عیدی ندی

من فکر کردم مثلا اونا ده هزار یا بیست هزار کمتر از پوله شما به بچه تون عیدی دادن 

خیلی عذرمیخوام ولی الان به نیازمندا هم ده تومن نمیدن

چه کار بدی کرده جاریت اعصابم خورد شد

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

کار من درست بوده و حلالهنباید مال مردم خوری کرد برن ب جهنم هرکه حق منو بچه هامو میخوره

مال مردم خوری چیه بابا چی میگی گدا گشنه 

۳۰۰ تومن دادی اوکی ولی نمیتونی به زور ازش پس بگیری ک

فک کن صدقه بوده چقد جدی گرفتی داستانو 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
ایشون مجرد هستند کلا تاپیکای اینجوری میزنن و دل ملت رو شاد میکنن قبلا هم داستانهای خیالی میذاشت 😂😂 ...

الان کدوم ملتی دلش شاد شد با این تاپیکاش؟

به غیر اینه که بی فرهنگیشو جار زد؟والا آدم حسابی این چیزا به ذهنشم نمی‌رسه چه برسه بخواد تاپیک بزنه براش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

خانوما چرا تاپیکای ایشونو باور میکنید؟

گزارش بزنید و رد بشید .

استارتر عزیز شما کلا تاپیکات اینجوریه که تهش همه چیز علیه خودت هست اگه واقعا از این توهین ها و دعوا ها لذت میبری حتما برو مشاوره .طبیعی نیستید.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
مال مردم خوری چیه بابا چی میگی گدا گشنه ۳۰۰ تومن دادی اوکی ولی نمیتونی به زور ازش پس بگیری کفک کن صد ...

گدا اونه ک ۱۰تومن داده 

مشخصه توهم مسه اونی

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱