2777
2789
من میگم‌یکدونه بچه داشته باشم با کیفیت و امکانات بزرگش کنم، نه که چندتا با کمبودها، بعد داشته های بچ ...

تو تمام کتاب های روانشناسی خوب میگن تک فرزندی باعث آسیب روحی شخصیتی هست هم برای بچه هم برای مادر و پدر 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تلویزیون بازار ها رو نشون میده اونقدر شلوغ هست که خدا میدونه، بسیاری هتل ها پر هست.‌‌...جاده ها پر ا ...

عزیزم تاپیک در مورد درد دل مادرهای تک فرزند بود خوش به حال شما که زندگی از نظرتون گل و گلستونه کاشکی ما هم دلمون شاد بود

تلویزیون بازار ها رو نشون میده اونقدر شلوغ هست که خدا میدونه، بسیاری هتل ها پر هست.‌‌...جاده ها پر ا ...

برای اینکه عرب ها تن پرور هستن

ایران اگر فراوانی ارزاق هست به همت کشاورزان  و دامداران غیور خودمونه وگرنه اگه به حکومت بود که الان.....

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

در تقدیر خداوند برای اونها مداخله نکنیم، خدا خواسته!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اینجوری هم نگیم بعضی خوب شرایطش رو دارند بچه دوست دارند مشکلی نیست خدا حفظشون کنه تاپیک ما مخصوص ماد ...

آره اومده یه من میگه چهارتا دارم راضیم خب خداروشکر 

اینجا چیکار می‌کنی تو آخه کی با شماست 

در تقدیر خداوند برای اونها مداخله نکنیم، خدا خواسته!

پس شما هم اگر دزد تو خیابون کیف ات رو که طلا و گوشی موبایل توش بود دزدید شکایت نکن چون تفکرت اینه همش خواست خداست 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

عزیزم تاپیک در مورد درد دل مادرهای تک فرزند بود خوش به حال شما که زندگی از نظرتون گل و گلستونه کاشکی ...

تو همین نی نی سایت ببین مادرا چقدر عکس از خرید عید میذارن