2777
2789
شما یک بار طلاق گرفتی و مجدد با همسرت ازدواج کردی برای همین تصمیم گرفتی یک فرزند داشته باشی؛برخی خان ...

والله با توجه به نوع تفکرتون و احترام بهش ترجیح میدم سکوت کنم موفق باشید

شما یک بار طلاق گرفتی و مجدد با همسرت ازدواج کردی برای همین تصمیم گرفتی یک فرزند داشته باشی؛برخی خان ...

شمام کارتون خداپسندانه نیس زندگی بقیه رو شخم میزنید

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم قصد جسارت ندارم ۳ فرزندیا هیچ جا مهمونی نمیتونن برن یعنی خجالت میکشن باعث زحمت میزبان بشناطراف ...

ما که کلی مهمونی و مسافرت و رستوران و سینما میریم.

واقعیتش فرزند آوری دیگران سودی به حالم نداره که بخوام تبلیغ کنم

من خودم بچه نداشتم دوستم تشویق ام کرد

از وقتی بچه دار شدم زندگی ام خیلی بهتر شده 

دیگه اصلا احساس تنهایی ندارم با سه تا کوچولوی شیرین...

من کلی کتاب روانشناسی خوندم مثل من دیگر ما

که باعث میشه تربیت فرزند صحیح رو یاد بگیریم طوری که هم مادر هم بچه از کنار هم بودن لذت ببرم 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

بیین دوستم ۳تا داره پامیشه میاد مسجد همه مسخره ش میکنن میگن با ۳تا بشین خونهمهمونی دوستانه رو نمیتون ...

اینجوری هم نگیم بعضی خوب شرایطش رو دارند بچه دوست دارند مشکلی نیست خدا حفظشون کنه تاپیک ما مخصوص مادرهای تک فرزند بود نمیدونم چرا چندتایی ها میان آخرش دعوا میشه

ما که کلی مهمونی و مسافرت و رستوران و سینما میریم.واقعیتش فرزند آوری دیگران سودی به حالم نداره که بخ ...

با توجه به ادبیات احساس میکنم یک آقا پشت کاربری نشسته

خدایا توبه

اینجوری هم نگیم بعضی خوب شرایطش رو دارند بچه دوست دارند مشکلی نیست خدا حفظشون کنه تاپیک ما مخصوص ماد ...

نه اون ناخواسته شده من که مسخره ش نکردم همیشه میگم جهاد اصلی رو تو میکنی...دلگرمی بهش میدم..ولی محدودیت هاشو دارم میبینم

من میگم‌یکدونه بچه داشته باشم با کیفیت و امکانات بزرگش کنم، نه که چندتا با کمبودها، بعد داشته های بچه های مردم رو ببینه غصه بخوره، یا عقده کنه اذیت کنه.

امیدوارم روزی فرزند پروری با فرزند آوری که یک امر پیش پا افتاده هست، ارجحیت داشته باشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اره خیلی ها تبلیغ فرزند آوری میکنن نه فرزند پروری

دقیقا زدی نو خال من یه دونه دارم آبجیمم یه دونه ولی بقیه خواهرام هر کدوم 2 تا یکیشونم 3 قلو داره امشب مهمون بودیم 3 قلوهاام بودن رسما شخم زدن مغزمونو با دعوا وجیغ وداد مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه که بیار ولی من دیشب گفتم همبن یه دونه بسه مگه عقلم کمه تو این اوضاع یکی دیگه بیارم جاری نادونم بچه نداره گفت من عاشقه بچه ام 4 تا میارم 

اینجوری هم نگیم بعضی خوب شرایطش رو دارند بچه دوست دارند مشکلی نیست خدا حفظشون کنه تاپیک ما مخصوص ماد ...

بچه بزرگشو هل داده بود دستش رفته بود تو شیشه...عمل جراحی و...

مریم خانم مردم کشور خودمونم یه دعا میکردی تو امضات

تلویزیون بازار ها رو نشون میده اونقدر شلوغ هست که خدا میدونه، بسیاری هتل ها پر هست.‌‌...

جاده ها پر از ترافیک...

اینهمه ماشین و بازار و خرید شب عید و ...

اون وقت تصاویر کشورهای اسلامی آسیب دیده توسط دشمنان رو میبینیم درگیر جنگ و چادر نشینی و بیمارستان و مرگ فرزند و خاک و خون هستن.

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

دقیقا زدی نو خال من یه دونه دارم آبجیمم یه دونه ولی بقیه خواهرام هر کدوم 2 تا یکیشونم 3 قلو داره امش ...

اون فعلا داغه بگو بیار ۵ تا بیار بهتر ما تک فرزندا بچه هامونو میدیم به چند فرزندا اینجوری هم خودمون رفاه داریم هم بچه هامون در آینده دورشون شلوغ میشه