2777
2789
عنوان

مامان بزرگم جلو همه کوچیکم کرد

604 بازدید | 27 پست

هفته پیش اومدیم خونشون برا همه بشقاب میوه گذاشت به جز من 

این هفته ام اومدیم دوباره به همه گفت چای بیارم براتون؟(اسماشونو تک تک گفت) با اینکه ۶ نفر بیشتر نبودیم به من نگفت جلو همه خیطم کرد 

الانم داییم اینا اومدن همش با خواهرم میگن میخندن شوخی میکنن با من اصلا حرف نمیزنن انگار وجود ندارم

بابا بزرگم میره خواهرمو بغل میکنه بوس میکنه میاد منو نیشگون میگیره مامانم میگه اونم بغل کن دیگه( ینی منو) میگه این جوجه تیغیه نمیزاره درحالی که من اوکیم با بغل بوس اینا 

اه اه اه از بابام متنفرم عوضی به زور منو میاره خونه اینا

اینام انقد خرن یجوری رفتار میکنن انگار من وجود ندارم 

بغض کردم این وسط 😭ای کاش میشد برم خونه 

از همشون متنفرمممممممممم

خواهر عوضیم به جای اینکه بیاد با من حرف بزنه میبینه کسی به من محل نمیزاره بدتر عقده ای بازی درمیاره ازم دوری میکنه از اونم متنفرم

همه رو به یه ورت بگیر همینطوری که به گوشی نگاه می‌کنی بخند

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواهرم خیلی اجتماعیه اعتماد به نفسش بالاست خوش بحالش چون لاغره اینجوریه 

من چاق شدم زشت شدم دوست ندارم ارتباط بگیرم به خودم نمیرسم مثل قبل از این وضعیت خودم خیلی بدم میاد قشنگ دارم غرق میشم 

ای کاش خودمو بکشم

دلیل رفتارشون چیه؟؟؟؟

البته مادرشوهر منم با دوتا دخترام (بزرگه ازدواج کرده و دومی ازوقتی نامزد شده) باد میکنه و زیاد محل نمیده

دختر بزرگه هم با حرفاش نیشش میزنه🤣🤣🤣ولی دومیه بلد نیس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

ازت خوششون نمیاد خانواده مادری منم با من همین جور بودن چون از بابام بدشون میومد با منم همینجوری میکردن منم به بابام گفتم دیگه قطع رابطه کردیم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید
وا اقد حساس نباش.چیزی نشده که. شاید فک کردن دوست نداری بغل بشی. نوجوونی؟ معمولا نوجوون رو بچه حساب م ...

نه اتفاقا نوجون نیستم اگه بودم حق میدادم بهشون ولی گاون 

یبار خواستم نیام دیگه خونشون بابام باهام قهر کرد 

با خواهرت حرف بزن بگو کارش درست نیستخیلی بده تو همچین جمعی باشی

اون از دشمن بدتره حق رو به عالم و آدم میده به جز من

انقدم خره هی اشتباه میکنه هی به حرفای من پی میبره بازم به خریت خودش ادامه میده میره میچسبه بهشون 

مخصوصا وقتی که من ابراز کنم برام مهمه که سمتم باشه بدتر ازم دوری میکنه