2777
2789
نه دخترجون مثل من نیستی تو شغلت ایجاب میکنه همیشه صاف و صوف و تمیز باشه بیکینیت بخاطررضایت مشتریات

تو وقت ادم مزخرفی هستی همش تهمت و قضاوت مشکلی داری ؟ وا عجب آدمایی پیدا میشه 

اینم بدون من یدونه رل هم تا الان نداشتم مگه من مث توام!

تو وقت ادم مزخرفی هستی همش تهمت و قضاوت مشکلی داری ؟ وا عجب آدمایی پیدا میشه اینم بدون من یدونه رل ه ...

تو تاپیکای رابطه و این چیزا مدام نظر میدی راجب پارتنرت میحرفی فکر کردی ندیدمت.تاپیک بیبی چک زدی بعد اونقدر التماس کردی واست بترکونن .حالا ادا مقدسا رو در میاری.قبل اینکه راجب نظافت دیگران نظر بدی نگاهی به تاریخچه خودت بکن.نظافت باحمام حل میشه ولی ذاتی که تو داری با اسید هم پاک نخواهد شد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو تاپیکای رابطه و این چیزا مدام نظر میدی راجب پارتنرت میحرفی فکر کردی ندیدمت.تاپیک بیبی چک زدی بعد ...

چی میگی خدا شفات بده 

حتما برو روانپزشک روانتو درمان کن 

چشاتم مشکل داره یه چشم پزشک هم برو 

هم اونجات بو بد میده هم توهمی هستی 

برا همین پارتنر نداری دختره بو گندو فقط بدی زر زر کنی اگه راست میگی اسکرین بفرست 🤌

چی میگی خدا شفات بده حتما برو روانپزشک روانتو درمان کن چشاتم مشکل داره یه چشم پزشک هم برو هم اونجات ...

من متاهلم.نگران وضعیت من نباش نگران خودت باش که سینگل به گور نشی شایدم یکی از مشتریات بردت امامزاده توبه کنی بگیرتت😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیشتر ببینید
منو با مامانت اشتباه گرفتی عزیزم🫶

نه اشتباه نگرفتم با خود قاشق نشستت بودم که وسط حرف دیگران ذرت پرت میکنی و فکر میکنی خیلی حالیته.امیدوارم چنان عفونتی بگیری که درمان نداشته باشه.اونوقت بفهمی عفونت صرفا از نظافت شخص نیس و به عوامل زیادی بستگی داره.امیدوارم با گوشت و استخونت حسش کنی سالهای سال عذابشو بکشی انشالله به حق امام هشتم🙏

بیشتر ببینید
منو با مامانت اشتباه گرفتی عزیزم🫶

این پیام منو یادت بمونه برا روزی که به این درد دچار شدی و درمونده شدی تا اینقدر راحت کسی رو که نمیشناسی و ندیدی کثیف و نجس خطاب نکنی

بیشتر ببینید
بخدا لازم نیست بیماریتو به همه و همه جا جار بزنی😂

استارتر راجب عفونت واژینال تاپیک زده بود و من درباره موضوع نظر دادم تو خودتو قاطی میکنی تو مسائل زنانه نظر میدی یادم نمیاد تو رو ریپلای کرده باشمو مشکلمو به تو گفته باشم که پریدی وسط

بیشتر ببینید
استارتر راجب عفونت واژینال تاپیک زده بود و من درباره موضوع نظر دادم تو خودتو قاطی میکنی تو مسائل زنا ...

منم چیز خاصی نگفتم فقط حقیقتو گفتم که متاسفانه شنیدنش برات تلخ بود و بهت برخورد والا