2777
2789

مادرشوهرم خیلی آب زیر کاهه ولی خودشو به مظلومیت میزنه خیلی راحت.یه حرفایی میزنه نمیدونم از رو سادگیه یا زرنگی.ولی من خیلی رک و راست به شوهرم میگم مادرت اینطوری کرد ناراحت شدم ولی اون میگه مامانم مظلومه فلانه طرف مامانشو میگیره.حرصم درمیاد.عاشق دامادشه چون هر چی دخترش خواسته تهیه کرده و کلا داماد دوسته ینی عاشق دامادش اونو میبینه زنده میشه ولی حس میکنم از من زیاد خوشش نمیاد چون خیلی کم باهاشون رفت و آمد میکنم.ازش متنفرررررم و بهش اصلا زنگ نمیزنم.چون یسری حرفا و حرکتا داشته که احساس خوبی بهم نداده.فوق العاده شلخته و کثیفه ینی من میرم خونشون چندشم میشه چیزی بخورم.فقط خواستم درد دل کنم.شوهرم میگه دعوتشون کن ولی اصلا دوست ندارم ریختشو ببینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از حرفات اصلا حس خوبی نگرفتم 

شوهرت رو همین مادر و خانواده بزرگ کردن چجور میگی بهشون چندش 

وقتی خانواده شوهرت رو خرد می‌کنی به خودت وانتخابت توهین می‌کنی 

انسان هست اونم اینجور نگو متنفرم فکر کن مادر خودت هست 

به نظرم آب در هاون کوبیدنه

نه حرص بخور ، نه چیزی

رابطمون حفظ کن

دوری کن، زیاد رفت و آمدو تماس نداشته باش

سنگین باش

خبر چینی هم نکن، بین مادرشو خودش.

از این گوش بگیر، از اون گوش در

فقط خودت اعصابت بهم میریزه

خوددانی ولی نیتومی دیدت رونسبت بهش عوض کنی اونوقت حست بهترمیشه وخودتم احساس راحتی بیشتری میکنی   بارنفرت وکینه روبه دوش نکش  ببخش ومثبت نگرباش

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

خب اکثر مادرشوهرا دختر و دامادشون رو از عمد هم که شده بیشتر تحویل میگیرن و عروس رو ناراحت میکنن این تازگی نداره و فقط مختص شما نیست.

اما راهی نداری جز دوری و دوستی و سکوت کامل تو جمعشون. جواب سوالاشون رو با نمیدونم بله خیر جواب بده

ازت تشکر کردن یک کلام بگو ممنون خواهش میکنم.

به حرفاشون نخند و فقط تبسم. بهشون خیلی کوتاه و سرد نگاه کن.

دعوتشون کن اما سنگین و مودب و مدقر باش.

در ضمن تا میتونی به خودت برس و شیک کن.

وقتی مادر و خواهر و دامادشون با هم حرف میزنن و نوشابه برا هم وا میکنن سریع بلند شو و خودت رو با کاری مشغول کن چون مادر شوهرت وقتی ببینه بهشون توجه میکنی بیشتر شورش رو در میاره.

از حرفات اصلا حس خوبی نگرفتم شوهرت رو همین مادر و خانواده بزرگ کردن چجور میگی بهشون چندش وقتی خانواد ...

دست خودم نیست.اولش اینطور نبودم ولی احساس میکنم حرفاش از رو غرزه حس بد پیدا کردم.فکر میکردم آدم خوبیه.من خیلی آرومم و کاری به کسی ندارم احساس میکنم همین باعث شده اذیتم کنن