2777
2789

من یک ساله که نامزدم خودم و همسرم مذهبی هستیم

بعد نامزدیم متوجه شدم خانواده همسرم خیلی متفاوتن

خواهش میکنم دین و مذهب و بزارید کنار خودتونو بزارید جای من، من دوتا خواهر شوهر جوون دهه هشتادی دارم

به مرور متوجه شدم رفت و آمدای پسرای غریبه تو خانوادشون خیلی برای همشون عادیه حتی پدر شوهرم

حتی عمه های شوهرم که جوون هستن خونه مجردی دارن و همه میدونن با پسرا در ارتباطن و مسافرت میرن

این عیدم متوجه شدم خواهرشوهرام رفتن با چند تا دختر پسر مسافرت و استوریای س.ک.س.ی میزارن با عرق و... 

من خیلی تعجب کردم که مادرشوهر و پدرشوهرم هیچی نگفتن نگو میدونستن به همسرم که ظاهرا مذهبیه گوشزد کردم سرم داد زد که به تو چه خواهرای من چی میخورن شبا با کی میخوابن

همه بهم میگن زندگی اونا بمن ربطی نداره اما من واقعا خیلی اذیت شدم و تعجب کردم، الان مدتیه از اون ماجرا میگذره و من نسبت به شوهرم خیلی سرد شدم، امروزم بهم گفت میخوای سری بعد ماهم باهاشون بریم گفتم من تو جمع های کثیف اونا نمیام

همسرم یکسره بعد اون ماجرا سعی داره خوشحالم کنه ولی من خیلی بهش سرد شدم حتی نمیتونم دیگه عکسشونو ببینم

چیکار کنم بنظرتون تروخدا یه راهی جلوم بزارید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصدت اینه چهره مذهبی هارو خراب کنی ؟

منم مذهبیم ولی اصلا فضول زندگیه بقیه نیستم که بخاطر شون با شوهرم سردبشم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

زندگی خودتون رو بچسب 

همه که نمیشه به دل ما باشن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
بیشتر ببینید
صفر درصدهیچ تاثیری ندارنچون اجازه نمیدیمالبته خودشونم فضول نیستن

ایناهم بمن کاری ندارن ولی نمیتونم این چیزاشونو تحمل کنم

هرسری میرم خونشون میریم بیرون این پسرا با چند تا دختر پسر غریبه هستن

واقعا به تو ربطی اونا چجورین

اما در مورد اینکه شمام باهاشون برید یا نه رو میتونی بگی نه اگه دوست نداری

اما همونجور که اونا نمیتونن عقاید تورو عوض کنن توام نمیتونی اونا رو عوض کنی

الان اونا بیان بگن مثل ما باش تو قبول میکنی؟