2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یچیزیو ولی نمیفهمم راجب این سایت خدایی بگین بم 

زده راهنمای بارداری و این حرفا یعنی سایت مخصوص خانماس چرا پس اطلاعات مهم و سوالات زنونه توش کمه؟ در عوض سوالات مسخره و مادرشور خواهرشوهر توشه😂 

بیا الان تاپیک زدی نصفی ناراحت شدن که چرا حرف زشت زدی .من هر بار یچیزی پرسیدم سوال مهم یکی دونفر فقط ...

اره واقعا 

درکت میکنم اکثرا به تاپیکای خودمم کسی جواب نمیده 

اینجا دنبال دنبال کردن دراما و قصه هر شخص هستند بیشتر دوست دارند تجربیات همسرداری یا ارتباط با جاری و شوهر بخونن جواب بدن یا تجربیات خیا نت

حرف نزن خودت که گفتی بو ماهی گندیده میده بعد سریع پاک کردی فک کردی ملت حالشون نیس

وا شبه توهم زدی😐 من الان پیام میدم چند دیقه بعد ارسال میشه طوری که میام بیرون کلا از سایت دوباره میام توش 

بعدشم من ۱۸ سالمه لیزرم میرم اونجام صافه صاف هر روزم میرم حموم هیچوقت هم بو ماهی گندیده ندادم که الان بار دومم باشه مگه من مثل توهم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هر روز برو حموم مخصوصا اگه شاغلی

من ۱۸ سالمه شاغلم نیستم در حال تحصیلم ولی هر روز میرم حموم شورتمم تا کثیف میشه عوض میکنم عفونتی چیزی هم ندارم ولی با این حال حس میکنم خیلی کثیفم دلم برا شوهر ایندم میسوزه 🤣 خدایی یکم به خودتون برسید😐

بادی اسپلش هم هرروز بعد حموم برم بدنت بو عطر بده همیشه

وا شبه توهم زدی😐 من الان پیام میدم چند دیقه بعد ارسال میشه طوری که میام بیرون کلا از سایت دوباره می ...

نه دخترجون مثل من نیستی تو شغلت ایجاب میکنه همیشه صاف و صوف و تمیز باشه بیکینیت بخاطررضایت مشتریات

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیشتر ببینید