2777
2789
عنوان

من مثل آدم نیستم

86 بازدید | 11 پست

واقعا دارم میگم هیچ میل جنسی ای در من وجود نداره و همین طور عاطفی اصلا نمی‌دونم محبت کردن چه جوریه عاشق تنهاییم من اصلا توانایی ابراز محبتم ندارم

تصمیم دارم اصلا ازدواج نکنم چون میل ج گفتم که اصلا ندارم و اصلا محبت و عشق حالیم نیست و به نظرم شایسته همسر بودن و مادر بودن نیستم و کلا تنهایی راحتم من خیلی بی احساسم 

آدمش که پیدا شه، همه جور حسی دَرِت زنده میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا وقتی مردای اشغال تو زندگیت بیان نه میل جنسی داری نه محبت مرد باید بیاد دلتوبدست بیاره شعور داشته ...

هیچ مردی اصلا تو زندگیم نیومده من تاحالا از کنار یه پسر رد هم نشدم