2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 47 پست
ببین زن و شوهر باید دوست و رفیق هم باشن اگه قراره دعوا کنن باید بزارن سر یه چیز خیلی بزرگ مثلا خیانت ...

ببینید تا آدم سرش نیاد طرفو درک نمیکنه من الان خودم کینه ای نیستم ولی دیشب شوهرم با رفتارهایی که پیشه خانوادش میکرد حسابی جاخوردم یعنی میخواستم تیکه تیکش کنم البته چندین بار رفتاره بد کرده ولی از دیشب تصمیم گرفتم که جدی باهاش برخورد کنم که خودشو جمع کنه دیگه تکرار نکنه اسی ام خوب کرد که یک ماه طولش داد من همیشه زود می‌گذشتم الان دارم میبینم هیچ ارزشی پیشه خانوادش قائل نیس منم امروز به حدی عصبانی بودم براش که نگو باید آدمش کنم 

شاید خاهرمم بود حساس میشدممن مشکلم طرف نیس کی باشه مشکلم اینکه من تو اون شرایط ی دلگرمیش نیاز داشتم

نکن با زندگیت این کارو یه بحث و انقد کش نده خودتو از چشم شوهرت ننداز اونم که اومد معذرت خواهی مشکل اینه ما زنا تو خونه بابامون یاد گرفتیم چطوری خونه داری کنیم بچه داری کنیم ولی مردا یاد نگرفتن بلد نیستن من تا یاد دارم تو خونمون دعوا بوده بابام یه محبت بلد نبود خوب داداشه من از کجا میخواد یاد بگیره محبت کردن و کوتاه بیا عزیز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید