2777
2789
عنوان

میگم اونایی که اجاره خونه ماهی 30 میلیون یا بیشتر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 53 پست
اخه مگه مجبورن وقتی ندارن

کی گفته ندارن؟ 

میتونن شهر بزرگ باشن با میانگین درآمد خیلی بیشتر از کسی که تو شهر کوچیک زندگی میکنه. اما برخلاف اونی که تو شهر کوچیکه خونه نداشته باشند. 

البته من خودم این جور زندگی مورد تاییدم نیست. ولی انتخاب خودشونه دیگه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
اخه مگه مجبورن وقتی ندارن

همین ۳۰ تومن را اگه سیو کنن با پول یک سالش نهایتش بشه ۳ متر خونه تو یه جای متوسط تو تهران خرید !!! پس خیلی تعجب نکن که افرادی می تونن ۳۰ تومن اجاره بدن اما نمی تونن خونه بخرن! 

مبلغ وامی هم می تونن بگیرن نهایتش پول ۱۰ ،۲۰ متر خونه بشه!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کی گفته؟ 🙄یکی از اقوام که چه عرض کنم اصلا دلم نمیخواد جزاقوام باشن ولی از فامیلای کلاه بردار همسر ت ...

خودت میگی کلاه بردار نه ادم نرمال

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

تو شهری مثل تهران با پس انداز بخشی از این ۳۰ میلیون (منظورم خونه کوچکتر گرفتن یا رفتن به منطقه پایین تر) نمیشه خونه خرید، یه موضوع دیگه اینکه وقتی کسی سالهاست تو یه منطقه زندگی میکنه هیچ وقت نمیره خیلی پایین تر از اون منطقه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
بیشترشون میتونن ولی طرز فکرشون اینکه که خونه سرمایه راکدیه دیدم که میگم😬

آره ولی آخرشم نمیتونن بخرن دایی خودم همین حرفو میزدنتونست بخرن فامیل همسرمم پز میداد مگه آدم عاقل خونه میخره؟😐می گفت بااین پول کار میکنم ۲۰ ساله هنوز نتونسته یه کلبه بخره چه برسه خونه دائمم گوش اینو اونو میبره میذه اجاره خونه 😡😡

نه، برای همه نهبرای کسی که با پول کار میکنه و درآمد خوبی داره واجب نیستبعضی ها هم خونه ی چندین میلیا ...

اگه یه روزی پول نداشتن پول اجاره رو نتونستن بدن چیکار میکنن؟ آدم ک از فرداش خبر نداره خونه بنظرم بایذ مال خود ادم باشه تا خیالش راحت باشه 

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

نه گلم، شاید دارن با پول خونه کار می کنند. و درآمد بالایی دارن

دقیقا شوهر خواهر منم اینجوریه و کارخونه داره ولی پول به ملک نمیده به جاش به شرکتش می رسه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خوب این چه کاریه منزل خودتون زندگی کنید درسته کوچیکه ولی مگه ادم چقدر تو خونه است اکثر اوقات ادم سر ...

نه عزیزم من خانه دارم و سه فرزند دارم خونه ۱۰۰ متری خیلی برام کوچیکه وسایلام به مرور زیاد شده 

اصلا نمیشه 

آره ولی آخرشم نمیتونن بخرن دایی خودم همین حرفو میزدنتونست بخرن فامیل همسرمم پز میداد مگه آدم عاقل خو ...

بقرآن مجید دایی منم همین بود یک زمانی حدود ۱۰۰ ملیون تو بانک پول داشت هرچی بابام بهش گفت خونه بگیر و اینا گفت نه برای چی باید کلی پول بدم واسه خونه و سرمایم راکد بمونه گذاشتم تو بانک ماهی فلان بهم سود میدن با همین منطق و فکرش الان داره دو برابر پول سودی که از بانک میگرفت اجاره خونه میده😂

نه عزیزم من خانه دارم و سه فرزند دارم خونه ۱۰۰ متری خیلی برام کوچیکه وسایلام به مرور زیاد شده اصلا ن ...

ببین بچه ها زود بزرگ میشن خرجشون هم زیاد میشه پگاه میکنی میبینی باید جهزیه بخری ماشین بخری برلی ببچه ها  

خلاصه پول کم می اد   باید هزینه ها رو کاهش بدین 

انشالله خدا به همه ماا برکت مال بده

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا