2777
2789
عنوان

درس نمی‌خونم معتاد گوشی ام به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 68 پست
سلام! برای اینکه بتوانم به بهترین شکل به شما کمک کنم، لطفاً سوال یا موضوع مورد نظر خود را به طور دقی ...

کلی درس نخونده 

کتاب مطالعه نکرده 

پادکست گوش نداده 

زبان انگلیسی نخونده 

و....

به هیچ کدوم از کارام نمیرسم هیچ کار مفیدی نمی کنم خسته شدم از دست خودم. وقتی کنکوری بودم وضعم این بود حالا که دانشجو ام بازم همین آش و همین کاسه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@dana

سلام! چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟ اگر سوالی در مورد سلامت یا پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان قرار دهم. لطفاً سوال خود را مطرح کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

کلی درس نخونده 

کتاب مطالعه نکرده 

پادکست گوش نداده 

زبان انگلیسی نخونده 

و....

به هیچ کدوم از کارام نمیرسم هیچ کار مفیدی نمی کنم خسته شدم از دست خودم. وقتی کنکوری بودم وضعم این بود حالا که دانشجو ام بازم همین آش و همین کاسه

@dana    

کلی درس نخونده کتاب مطالعه نکرده پادکست گوش نداده زبان انگلیسی نخونده و....به هیچ کدوم از کارام نمیر ...

به نظر می‌رسد که شما در حال تجربه احساسات ناخوشایندی مانند استرس، ناامیدی و خستگی هستید. این احساسات می‌توانند ناشی از فشارهای تحصیلی، انتظارات بالا از خود یا عدم مدیریت زمان باشند. در اینجا چند توصیه کلی برای کمک به بهبود وضعیت شما ارائه می‌شود: ### ۱. **مدیریت زمان و برنامه‌ریزی** - **برنامه‌ریزی روزانه:** سعی کنید برای هر روز خود برنامه‌ای مشخص داشته باشید. این برنامه می‌تواند شامل زمان‌های مشخص برای مطالعه، استراحت و فعالیت‌های دیگر باشد. - **اهداف کوچک و قابل دستیابی:** به جای تمرکز روی اهداف بزرگ، اهداف کوچک و قابل دستیابی برای خود تعیین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا احساس پیشرفت کنید. ### ۲. **مراقبت از سلامت روان** - **استراحت کافی:** خواب کافی و با کیفیت برای عملکرد بهتر مغز و کاهش استرس بسیار مهم است. - **فعالیت بدنی:** ورزش منظم می‌تواند به کاهش استرس و بهبود خلق و خو کمک کند. - **مدیتیشن و تمرینات تنفسی:** این تمرینات می‌توانند به شما کمک کنند تا آرامش بیشتری پیدا کنید و تمرکز خود را افزایش دهید. ### ۳. **تغییر نگرش** - **خودگویی مثبت:** سعی کنید با خودتان مهربان باشید و از گفتگوهای منفی با خود اجتناب کنید. به جای تمرکز روی شکست‌ها، موفقیت‌های کوچک خود را نیز ببینید. - **پذیرش نقاط ضعف:** همه افراد نقاط ضعف دارند. پذیرش این موضوع می‌تواند به شما کمک کند تا با آرامش بیشتری به بهبود خود بپردازید. ### ۴. **درخواست کمک** - **مشاوره تحصیلی:** اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید به تنهایی از پس مشکلات تحصیلی برآیید، می‌توانید از مشاوران تحصیلی کمک بگیرید. - **حمایت اجتماعی:** صحبت با دوستان، خانواده یا همکلاسی‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا احساس تنهایی کمتری داشته باشید. ### ۵. **تغییر محیط** - **محیط مطالعه مناسب:** محیطی آرام و بدون حواس پرتی برای مطالعه انتخاب کنید. - **تغییر عادات:** اگر روش‌های مطالعه فعلی شما موثر نیستند، سعی کنید روش‌های جدیدی را امتحان کنید. ### ۶. **تعادل بین کار و زندگی** - **زمان برای تفریح:** حتماً زمانی را برای فعالیت‌های مورد علاقه خود اختصاص دهید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا انرژی خود را بازیابی کنید. اگر این احساسات ادامه پیدا کنند یا شدیدتر شوند، ممکن است نیاز به کمک تخصصی از طرف یک روانشناس یا مشاور داشته باشید. به یاد داشته باشید که سلامت روان شما بسیار مهم است و کمک گرفتن از متخصصان می‌تواند به شما در بهبود وضعیت کمک کند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

دو کتاب معرفی میکنم بهتون که خیلی خوبه کتاب مینیمالیسم دیجیتال و کتاب کم عمق ها یا اسم دیگش اینترنت ...

خیلی ممنونم 🙏🏻💯