2777
2789

شما اگه پدرتون عصبی باشه و از‌ قدیمم همینطور بوده باشه و گاهی همینطور عصبی‌ بشه چیکار میکنید؟ بی‌احترامی میکنید یا سکوت؟ 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

سکوت..

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صددرصد سکوت

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

سکوت پاسخ عاقلانس 

ولی بعضی وقتا آدم میترکه 

ولی اگه دست خود ادم باشه معلومه سکوت

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
سکوت ولی بعضی وقتا دیگه مثل امشب منفجر میشم و هر چی تو دلمه میگم

بابات چیزی نمیگه وقتی توعم عصبی میشی؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

من کلا شخصیتم این مدلیه اینو قبلش بگم عاشق خانوادم اوناعم میدونن یه لحظه بدونشون میمیرم ولی کلا احساس خطر کنم حیییغ میزنم خیلییی زیاد دیگع از من میترسن😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

همیشه گفتن وقتی پدرت حرف میزنه حرفاشو تایید کن حتی اگه برخلاف نظرت باشه. واسه مادرم میگن اگه نمیتونی ...

شاید پدر بخواد به ناحق خواهر یا برادر کوچیکتو کتک بزنه نباید چیزی بگی یعنی؟

بیشتر ببینید
بابات چیزی نمیگه وقتی توعم عصبی میشی؟

البته من با مامانم دعوا گرفتم چرا دیگه اونم هر چی از دهنش در بیاد میگه تهشم من میرم اتاقم که خودمو آروم کنم با خط خطی روی کاغذ یا گوش دادن آهنگ

سربه سرش نذار چون بدتر میشه سکوت که بگذره

گاهی صبر ادم لبریز میشه از‌ سکوت کردن

بیشتر ببینید

ببخشید عزیزم پدر چرا عصبی بشه یا فرزند چرا باید کاری کنه که بزرگتر عصبی بشه 

صمیمیت کجا رفت پس؟

اگه ناراحت باشم میرم میگم فلان کارت منو ناراحت کرد اونم از دلم در میاره