2777
2789
عنوان

فقط دخترای‌مجردی ک‌خونه پدرن بیان تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 37 پست
همیشه گفتن وقتی پدرت حرف میزنه حرفاشو تایید کن حتی اگه برخلاف نظرت باشه. واسه مادرم میگن اگه نمیتونی ...

من میرم تو اتاق که زخم زبونای مادرمو نشنوم ولی میاد پشت در اتاق بلند بلند لیچار میگه از قصد که من بشنوم

بستگی داره سعی میکنم احترامشو نگه دارم گاهی عصبی میشم چیزی میگم... ولی سریع میرم باهاش حرف میزنم تا ...

پدرت بهتون بی حرمتی نمیکنه ؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم پدر چرا عصبی بشه یا فرزند چرا باید کاری کنه که بزرگتر عصبی بشه صمیمیت کجا رفت پس؟اگه نا ...

یعنی پدرت هیچوقت بی حرمتی نکرده ب شماها؟ اگه ب ناحق بخواد خواهر یا برادر کوچیکترتو کتک بزنه باید چیکار کرد اون لحظه ک نمیشه سکوت کرد

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
یعنی پدرت هیچوقت بی حرمتی نکرده ب شماها؟ اگه ب ناحق بخواد خواهر یا برادر کوچیکترتو کتک بزنه باید چیک ...

نه ما خوانوادگی رفیقیم شبا میشینیم پاسور بازی فکری و.... هرچی باشه به روی هم میگیم با احترام 

کتک زدن چیه؟😐 دهه ۶۰ مگه؟

بچه ای اوناییم اسیر دستشون نیستیم که 

نه ما خوانوادگی رفیقیم شبا میشینیم پاسور بازی فکری و.... هرچی باشه به روی هم میگیم با احترام کتک زدن ...

خب الان کاربرا میگن باید همش سکوت کرد میگم همچین وضعیتی رو ببینی مثلا خواهر کوچیکترتو بهش سیلی‌بزنه پدرت بعد هیچی نگی مگه میشه؟ یجاهایی دیگه نمیشه سکوت کرد 

بیشتر ببینید
خب الان کاربرا میگن باید همش سکوت کرد میگم همچین وضعیتی رو ببینی مثلا خواهر کوچیکترتو بهش سیلی‌بزنه ...

تحمل نمیکنم واقعا به احتمال زیاد از خونه میزدم بیرون (خونه دارم )

حتما خونه ای که توش کتک کاری رواج باشه آرامش روانم نیست 

اکثرا سکوتجواب هم میدم ولی با بی احترامی نهمثلا دفاع میکنم یا میگم الان بخاطر چی اینقدر بهم ریختی

کسی ک ذاتا عصبی باشه اون لحظه هیچی حالیش نیست ک بشینی با منطق‌ باهاش حرف‌بزنی شما شاید ادم عصبی‌ هنوز ندیدی ولی‌‌ در‌این مواقع فک کنم باید مث خودشون رفتار کرد البته وقتی ببینی ب ناحق عصبی میشن و میخوان زور بگن

بیشتر ببینید
تحمل نمیکنم واقعا به احتمال زیاد از خونه میزدم بیرون (خونه دارم )حتما خونه ای که توش کتک کاری رواج ب ...

شما متاهلی دیگه بعنوان مهمان خونه ی پدرت اینا میری واسه همینه ک میگی میزنم بیزون میرم خونه ی خودم 

بیشتر ببینید
کسی ک ذاتا عصبی باشه اون لحظه هیچی حالیش نیست ک بشینی با منطق‌ باهاش حرف‌بزنی شما شاید ادم عصبی‌ هنو ...

آخه با آدم ذاتا عصبی هم بحث کنی بیشتر متاسفانه اعصاب خودت بهم میریزه

درست گفتی ادم عصبی منطق سرش نمیشه

همون سکوت بنظرم بهتره اون لحظه فقط از ادم عصبی دور شدن خوبه

مثلا بری اتاق

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

آخه با آدم ذاتا عصبی هم بحث کنی بیشتر متاسفانه اعصاب خودت بهم میریزهدرست گفتی ادم عصبی منطق سرش نمیش ...

اره واقعا کسی ک ذاتا عصبیه وقتی عصبی‌بشه دیگه منطق و صحبت حالیش‌نمیشه فقط بدتر اعصاب اطرافیانو ب هم میریزه ولی‌ اگه ببینی داره ب کوچیکتر و مظلوم ظلم میکنه چ واکنشی نشون میدی؟

بیشتر ببینید
اره واقعا کسی ک ذاتا عصبیه وقتی عصبی‌بشه دیگه منطق و صحبت حالیش‌نمیشه فقط بدتر اعصاب اطرافیانو ب هم ...

اگه ببینم به کوچیک تر ظلم میکنه حتما جلوش می ایستم

اگه ببینم به کوچیک تر ظلم میکنه حتما جلوش می ایستم

منم همینطورم نمیتونم سکوت کنم ببینم کسی ب یه کوچیکتر مظلوم ظلم میکنه خودمم بیشتر آسیب میبینما اون لحظه ولی باید حرفمو بزنم گاهی خودمم عصبی میشم اذیتم انقد دوس داشتم مث بعضی‌ادما بیخیال و‌خونسرد میبودم 💔

بیشتر ببینید
منم همینطورم نمیتونم سکوت کنم ببینم کسی ب یه کوچیکتر مظلوم ظلم میکنه خودمم بیشتر آسیب میبینما اون لح ...

الهی بگردم♥💔

خیلییی سخته واقعا

دنیا برای آدمای بیخیال خوبه...

امیدوارم همه چی درست شه برات