2777
2789

یه مدت هست متوجه شدم مادر واقعیم کی هست من۱۹ سالمه از لحاظ اون خانم مطمعنم که دختر گمشده داره اما از لحاظ خودم فقط نود درصد مطمعنم که دخترش باشم😭

میشناسمش هم شهری خودمه فک کنم زن قبلی پدرم بوده💔🖤پدر این خانم مرد با عزت و پولداری هست ، یعنی اینطور بگم که بخاطر مشکل مالی نبوده البته خیلی سالها قبل که پدرم تازه ازدواج کرده بوده با مادر الآنم خیلی مشکل مالی داشته حتی احتمال میدم معتاد هم بوده باشه اون زمان 

پیجش رو دارم استوری هایش چند ساله خیلی تابلو هست....استوری های دخترش هم تابلو هست 

یه دختر داره یک سال از من کوچیک تره 

هرچی اکانت فیک می‌سازم پیجش بالا نمیاره شمارش هم ندارم حتی روم نمیشه اگر یه وقت پیام دادم به صورت ناشناس چون فقط۹۰ درصد مطمعنم ده درصد مونده هنوز💔💔💔😭😭😭😭

چرا رفتی چراااااا😭😭😭😭😭که حالا بخوای این استوری های بچه نوزاد و روزه و بزاری .....

من چه گناهی داشتم حتی خاله واقعیم هر روز منو میبینه احترامم نگه می‌داره اما روی خودش نمیاره که من یه روزی بچه خواهرش بودم البته یه روزی😭😭😭😭😭😭😭یه احساس عجیبی دارم بهم توهین نکنید اما احساس دلتنگی 😭😭💔 اگر ولم نکرده بود الان کلی خاله خوشگل و مهربون داشتم 

زن هیچوقت نمیبخشمت!!!

کمکککمک خواهرا از هر نظر کممککک بیاید خصوصی تورو قرآن 😭😭😭😭💔من فقط ۱۹ سالمه

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به زنی که بزرگت کرده و برات مادری کرده فکر کن

میدونم خیلیییی سخته کنار اومدن با این موضوع ولی حس میکنم اونو دیگه مادر خودت نمیدونی در صورتی که کسی که برات مادری کرده اونه، واقعا گناه داره :)

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

متونی ی مو از همون خانمه یا خاله که میفهمی با مو خودت ببری آزمایشگاه دی ان ای بدی تا مشخص بشه

مگه با مو خاله هم میشه؟

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید
مگه با مو خاله هم میشه؟

ببخش نه اشتباه عرض کردم شما متونید صمیمی بشین با اون خانم رفت آمد کنید حتی به خونشون که مدارکی به دست بیاری خالصه چیزهایی هست که تو خونش 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

ببخشید یادم فیلمای جم تیوی افتادم😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
منم بچم از تخمک اهداییه ولی خیلی دوسش دارم در حد خدا

یعنی چجوری تخمک اهدایی شما دنیا نیاوردی؟

بیشتر ببینید
یعنی چجوری تخمک اهدایی شما دنیا نیاوردی؟

نه خودم‌باردار شدم ولی چون مشکل داشتم تخمک خودم قوی نبود از یه خانم دیگه تخمک خریدم و با اسپرم شوهرم لقاح دادن دکترا

بعدم گذاشتن‌‌ تو شکم من

‌ومن باردارشدم و نازنین پسرمو‌ به دنیا آوردم الهی صدساله شه