بچه من پایه کلاس دوم وپنجمش.دوتا معلم بودن که هردوشون ادعا داشتن که دکترای روانشناسی وعلوم تربیتی خوندن.باور می کنید جفت معلما خودشون بیشتر مشکل روانی داشتن.ومعلمای پایه های دیگه بچم که لیسانس رشته های دیگه بودن خیلی بهتر بودن از همه نظر.من واقعا اعتقادی به روانشناسا ندارم.خودشون انگار یک جورین.بعضی هاشون هم که فقط بلدن قرص بدن
اصلا این حرفو نزنید چون افسردگی و مسائل اعصاب گاهی ب خودی خود حل نمیشه و لازم ب طول درمان داره شاید ...
بله دارو اصلا بد نیست من خودم وقتی می شنیدم یکی داروی اعصاب میخوره فکر میکردم الکیه و اینکه طرف دیوانه هست حتما قرص میخوره خیلی فکرهای سمی دیگه . تا اینکه خودم تو کنکور پسرم واقعا مشکل را از نزدیک حس کردم و دارو درمانش کرده تا شصت هفتاد درصد بقیه هم به اراده خودش ربط داشته
منم پیچ شون را دارم همون بهزاد چاوشی باید باشه . ولی مشاوره ازشون نگرفتم شما مشاوره شدید ؟ چطور بود؟ ...
بله من سه سال قبل با خود ایشون مشاوره داشتم
الان با مشاور دیگه ای هستم
من راضی ام چون خودشون با توجه به مشکل ادم با روانشناس مناسب ارتباط میدن
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بچه من پایه کلاس دوم وپنجمش.دوتا معلم بودن که هردوشون ادعا داشتن که دکترای روانشناسی وعلوم تربیتی خو ...
هیچ روانشناسی قرص تجویز نمیکنه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
صد در صد اصلا بحث عادت و اعتیاد نیست افسردگی و اعصاب در طول زمان و شاید سال های سال ب وجود اومده ... ...
دقیقا درسته من اگه آگاه بودم اون موقع که پسرم بچه بود و اظطراب داشت دندان قورچه شب ادراری و ... اون موقع درمان میکردم . مشکل حاد نمیشد و تو شرایط حساس زندگی اش به مشکل بزرگی نمیخورد و اذیت نمیشد