2777
2789

توش زرشک و کشمشم میریزید؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کشمش!نه 

زرشک فقط برای تزیین روش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

زرشک رو تو موقع آبکش نریز تو برنج باهاش دم بکشه جدا سرخ کن موقع سرو کردن بریز رو پلو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

کشمش نه

زرشکم اگر دوست داری آخر کار تفت بده برای تزیین بریز روش

زرشک که لای برنج بپزه رنگ میده و یه جور له و بد رنگ میشه اگرم دور برنج باشه که میسوزه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کشمش برای تزئین گاهی هم زرشک و هم کشمش(زعفرانی)

شمال اینجوری درست می کنیم

مواد ته چین سیب زمینی نگینی، پیاز داغ، مرغ مکعبی

که به مواد رب انار می زنیم

و لابه لای برنج مواد رو می ریزیم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

مرغ رو آبپز نمیکنم ریز خرد و با پیاز زیاد و ادویه سرخ میکنم بعد با کمی زرشک و خلال بادوم نرم شده مخلوط میکنم.

زعفرون ته دیگ رو هم به اندازه کافی میریزم که مزه شله زرد نگیره چون ماست کمی شیرینه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.