2777
2789
عنوان

راهنمایی سفر کربلا با یه تا بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
چقد مذهبی ها بی مخن خدایی انگار خدا ب اینا مغز نداده فقط ی تیکه گوشت داده

نه اخه بحث مذهب نیست اصلا 

بحث اینکه یه انسان باید کمی فکرکنه تو شرایط مناسب هر جایی بره 

شمال هم بود میگفتم نه 

مکانش مهم نیست 

تو این سن سفر خطر داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد مذهبی ها بی مخن خدایی انگار خدا ب اینا مغز نداده فقط ی تیکه گوشت داده

این هم از احترام به عقاد و انسانیتتون....

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

همه چی ببر،،کشور غریبه..قطره استامینوفن برا نوزادت،،قطره دل درد،،،برا اون دوتا کوچولو شیاف و قرص استامینوفن و سرماخوردگی و برای اسهال و یبوستم حتماااا دارو ببر،،هر چی میدونی بهشون جواب میده..نون خشکه و بیسکوئیت و آجیل زیااد بردار ،ممکنه غذا هتل رو نخورن یه چیزی داشته باشی بهشون بدی،،چون اونجا سوپری کم میبینی،بعدم قیمتا فضایی بالاس،،فلاسک کوچک و شیرخشکم ببر حتما،،

الان هوا خوبه ،،برا بچه ها دمپایی ببر به جا کفش چون دائم اینور اونور میرید ،،نخواید معطل کفش پوشوندن بشید،،کالسکه هم به نظرم دوقلو ببر،،شده کرایه کن از کسی یا دست دو بخر چون بچه ۳ ساله هم اذیت میشه چون خیلی باید راه برید

به نظر من بچه کوجیکت رو نبر.چون اون که الان چیزی متوجه نمیشهفقط اذیت میشه و شمارو هم اذیت میکنه

بچه شیرخوار باید پیش مادرش باشه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

بچه ها اربعین نمیخواد بره که !!!!اگه ترکیه و ... میخواست با بچه کوچیک بره غصه میخوردید؟؟؟

به خدا به جان خودم اگه ترکیه هم میخواست بره من همین و میگفتم ،اخه آدم سفر میره لذت ببر ه چه زیارت چه  سیاحت ،با سه تا بچه تو این سن آخه اصلا میشه چیزی از سفر فهمید همش در حال پوشک عوض کردن و دستشویی بردن و شیر دادن و غذا دادن 

سخت که میشه با بچه

اگر توان و حوصله داری برو

من خودم چند ساله با دوتا بچه میرم سالی چند بار

اربعین هرسال میرم

خیلی سخته و اذیت میشم ولی بنظر خودم ارزش داره البته همسرم خیلی کمک میکنه

خطاب به اون موجود انسان‌نما که میگه مذهبیا بی‌مخن، و انگار پستشو پاک کرده:

چقدر تو بی ادب و بی شخصیتی

وقتی عقل و شعور نداری و به امام حسین اعتقاد نداری مجبور نیستی تو تاپیکای مذهبی اظهار فضل کنی

بعد اونوقت غیر مذهبی ها با بچه کوچیک آنتالیا نمیرن !!!؟؟؟اربعین که نمیخواد بره مثل سفرای دیگه هتل هس ...

ربطی به غیر مذهبی و مذهبی بودن نداره.واقعا سفر با نوزاد سخته.

من نظرم اینه که بچه کوجیکش رو با خودش نبره

دوتا بچع دیگش هم تقریبا از اب و گل در اومدن هم یه جیزی از سفر متوجه میشن

اما نوزاد ۷ ماه کع چیزی از سفر نمیفهمه

حالا جه میخواد انتالیا باشه یا کربلا