2777
2789

ابجی منم ازدواج کرده مثه دخترای لوس نیس هرهر بخنده سرسنگینه بعد میگه مرد میاد فرداد میگم مرد کیه میگه مرد دیگه ابجیتو میگم

منم یه لحظه کوپ کردم موندم چی بگم بهش 

خودشم ۳ تا دختر داره ۳۰ سالشونه هیچکس نمیگیرتشون بخاطر ننش 

چی بگم ب این زنع؟ اگه بازم گف ک میگه

۲۲سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد بگو شما به خودتون نگیریداااا ولی بنظرم یه دختر مثل مرد باشه بهتر از اینه که سرش تو ما*تحته بقیه باشه و فضولی دیگرانو بکنه😂😂🤌🏻

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

باهاش حرف نزنین اصلا 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
خودش میاد میگیره به حرف

رو ندین سریع برین 

اگرم چیزی میگه که ازارتون میده بهش خیلی جدی تذکر بدین و صمیمانه برخورد نکنین که جدی بگیره 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید