لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
قربونت برم مگه به حرفم گوش میدن اجیشم از خودش بدتر شده واسم😐
وای عزیزم توروخدا حداقل دختر بچه رو نذار ، نمیخوام بترسونمت بخدا ولی بنده خدا پسرخالم رو ترقه انداختن زیر پاش بیچاره چشمش کور شد ، تازه داماد هم هست عروسی و همه چیش رفت رو هوا ،حالا ببین برای خودشون چقدر خطر داره
شما پدر و مادر اگه برای این کارا از پس بچه ها ب نیاید فردا بزرگ بشن دیگه مگه میتونید از کارهای دیگه بازداری کنید ؟؟؟
یه سرگرمی سالم و خوبرجایگزین کنید تا کم کم فاصله بگیرن ازین کار