2777
2789
عنوان

لباس عید بچه ها

560 بازدید | 36 پست

سلام خانوما خوب هستین

عیدتون مبارک

نماز روزتون قبول

من لباس عید بچه هارو یکروز پیش انداختم لباسشویی

الان فردا بازم میخوام بندازم 

میگم خراب نشن شوهرم حرف بارم کنه؟

خیلی با بمب و اتیش بازی میکنن بو میده منم به بوی ترقه و اینا حساسم 

چیکارکنم

ادکلن بزن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی می‌رید خارج از شهر و اینجور جاها لباس نو تنشون نکن 

پسر من 16 سالشه برا خارج از شهر یا پیاده روی لباس جدا داره 

برا رستوران کافی شاپ مهمونی هر جایی لباس و کفش جدا 

اینطوری اصلا لباساش خراب نمیشه 

عاقلانه ترزن کار اینه اجازه ندی ازین بازیای خطرناک کن عزیزم خدایی نکرده اتفاق یک بار میفته ، یه عمر پشیمونیش باقی میمونه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مگه فقط يك دست دارن؟خب چيز خراب شدني خراب ميشه ديگهجنس خوب بخر ك ديرتر خراب بشع

والا منم یواشکی میشورم 

شوهرم بفهمه پارم میکنه میگه نخریده نپوشیده دوبار شستی

تا نشورم دلم اروم نمیشه

ماشین ننداز بادست باریکا بشور زیاد هم نچلون

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
عاقلانه ترزن کار اینه اجازه ندی ازین بازیای خطرناک کن عزیزم خدایی نکرده اتفاق یک بار میفته ، یه عمر ...

قربونت برم مگه به حرفم گوش میدن اجیشم از خودش بدتر شده واسم😐

وقتی می‌رید خارج از شهر و اینجور جاها لباس نو تنشون نکن پسر من 16 سالشه برا خارج از شهر یا پیاده روی ...

والا ما نداریم همین یه دست خریدم اگ عیدی هاش جمع شه میخوام براشون هودی شلوار بخرم

بیشتر از لباس به فکر دور از جون سوختگی و دست و پوست بچه باشه یعنی چی خیلی با بمب و ترقه بازی می کنن

خواهر مگه بحرفم گوش میده سرتقه حرف حالیش نیست منم انقد حرص خوردم امروز الان پاهام خشک شده از عصبانیت

قربونت برم مگه به حرفم گوش میدن اجیشم از خودش بدتر شده واسم😐

وای عزیزم توروخدا حداقل دختر بچه رو نذار ، نمیخوام بترسونمت بخدا ولی بنده خدا پسرخالم رو ترقه انداختن زیر پاش بیچاره چشمش کور شد ، تازه داماد هم هست عروسی و همه چیش رفت رو هوا ،حالا ببین برای خودشون چقدر خطر داره 

شما پدر و مادر اگه برای این کارا از پس بچه ها ب  نیاید فردا بزرگ بشن دیگه مگه میتونید از کارهای دیگه بازداری کنید ؟؟؟ 

یه سرگرمی سالم و خوبرجایگزین کنید تا کم کم فاصله بگیرن ازین کار

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم