2777
2789

میشناسمش هم شهری خودمه فک کنم زن قبلی پدرم بوده💔🖤پدرش مرد با عزت و پولداری هست ، 

پیجش رو دارم استوری هایش چند ساله خیلی تابلو هست....استوری های دخترش هم تابلو هست 

یه دختر داره یک سال از من کوچیک تره

هرچی اکانت فیک می‌سازم پیجش بالا نمیاره شمارش هم ندارم حتی روم نمیشه اگر یه وقت پیام دادم به صورت ناشناس چون فقط۹۰ درصد مطمعنم ده درصد مونده هنوز💔💔💔😭😭😭😭

چرا رفتی چراااااا😭😭😭😭😭که حالا بخوای این استوری های بچه نوزاد و روزه و بزاری .....

من چه گناهی داشتم حتی خاله واقعیم هر روز منو میبینه احترامم نگه می‌داره اما روی خودش نمیاره که من یه روزی بچه خواهرش بودم البته یه روزی😭😭😭😭😭😭😭یه احساس عجیبی دارم بهم توهین نکنید اما احساس دلتنگی 😭😭😭

کمکککمک خواهرا از هر نظر کممککک بیاید خصوصی تورو قرآن 😭😭😭😭💔من فقط ۱۹ سالمه

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لطفا احساسی برخورد نکن وقتی از احساس طرف مطمئن نیستی و کل قضیه روی هواست

من یکی رو میشناسم زمان جنگ پدر و مادرش شهید شدن و این پدر و مادرش از بهزیستی گرفتنش

توی ناز و نعمت بزرگش کردن

وقتی بزرگ شد و فهمید (مردم فضول بهش گفتن) با بداخلاقی و خودخوری و حبس کردن خودش توی اتاق زندگی رو به این پدرومادرش زهر کرد 

آخرش هم رفت شهرش فامیل های قدیمی شو پیدا کرد ولی اونها پسش زد گفتن ما خودمون زندگی داریم برو هرجا تاحالا بودی

خواهر شوهر دومی منم همین جوری شده بود 

بزار اینجوری بگم مادرشوهرم از ازدواج اولش 

شوهر من و خواهر شوهر بزرگم رو داشت 

و از ازدواج دومش دوتا دختر می یاره که شوهرش ،دختر دومی رو چون دختره میفروشه به کسی و بچه سوم رو خدا بهشون پسر می ده که می شه برادر شوهرم 

فکر کن مادرشوهرم به هیچکس حتی خواهرش و بچه های خودشم نگفته بوده ولی خاله  ناتنی اون دختر بیچاره برای اینکه بتونه پول های خواهرش رو بالا بکشه  ،مادر ناتنیه می میره)مادر ناتنی خواهر شوهرم ) می یاد بهش می گه بیچاره رو 

دختره طفلک هم از همه جا بی‌خبر درمونده و بیچاره می یاد پیش مادر شوهر من که مادر اصلیش بوده و خواهر تنی خودش از خونه بیرونش می کنه مادرشوهرمم هیچ حرکتی نمی زنه 

نمی فهمم فازشون رو 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
خواهر شوهر دومی منم همین جوری شده بود بزار اینجوری بگم مادرشوهرم از ازدواج اولش شوهر من و خواهر شوهر ...

بخاطر اینکه نمیخوان زندگیشون دچار چالش بشه

نمیخوان نون خور جدید داشته باشن

نمیخوان با کسی ارث شریک بشن

هزار دلیل میتونه داشته باشه

اونها اگه احساسی بودن که همون اول ولش نمیکردن

بخاطر اینکه نمیخوان زندگیشون دچار چالش بشهنمیخوان نون خور جدید داشته باشننمیخوان با کسی ارث شریک بشن ...

مادره خیلی دخترش رو دوست داره 

از پس دختر دیگه اش بر نیومد 

حقیقتش اون خواهر شوهرم که اون طفلی رو بیرونش کرد 

خیلی حسوده ،حسودیشم سر این بود چرا اون کوچیک تره ولی نامزد داره

از این تعجبم که چرا مادره با اینکه دخترش رو دوست داره ولی قبولش نکرد 

پدره هم گفتم که به خاطر اینکه پسر نشده و دختر بوده فروختتش 

ولی دختره خیلی مهربونه قلبش صافه 

مادره خیلی دخترش رو دوست داره از پس دختر دیگه اش بر نیومد حقیقتش اون خواهر شوهرم که اون طفلی رو بیرو ...

پس بهتر که توی همچین خانواده ای نباشه

دورادور با مادرش در ارتباط باشه براش کافیه تا اینجوری تحقیر بشه

پس بهتر که توی همچین خانواده ای نباشهدورادور با مادرش در ارتباط باشه براش کافیه تا اینجوری تحقیر بشه

آره، رفته یه شهر دیگه با نامزدش 

خیلی دوست داشتم ببینمش 

اما حتی عروسی منم نیومد 

ازش هیچ شماره ای ندارم 

فکر می کنه منم مثل اونام 

البته حق هم داره 

ندیده و نشناخته