2777
2789
عنوان

پسرا میتونن

256 بازدید | 27 پست

ب ی دختر محبت کنن اما اونو واسه تفریح بخوان؟ 

بنظرشما پسری ک دختری رو بخواد میبرش خونه خالی و رابطه جن*سی باهاش داره؟یا ممکنه دور از چشم اون دختره با دخترای دیگه هم بره بیاد؟ حتی اگر با اون دختر خیلی فاب باشع 

(موضوع خودم نیستم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین عزیزم فقط بهت بگم که خواستگار من که با خانوادم هم صحبت کرده بود، بعد یه مدت گفت مناسب هم نیستیم و دور از چشم خانواده بهم پیشنهاد دوستی و صیغه داد. باور میکنی؟ خواستگار نه دوست پسر!

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

پسرا هرچقدم یه دخترو بخوان درنهایت لاشی بازی درمیارن😂 دختری ک بره خونه خالی خیلی باید احمق باشه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

اگه یه دختر و بخواد به نظرش اهمیت میده مثلا اگه دختره بگه نمیتونم بیام خونه ات بجای اینکه سرد بشه و بره تلاش میکنه هرجوری هست با دختره لحظات خوبی داشته باشه همین

یکی سر پا موند و رسید:)

سوال اولت آره میتونن. خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن

در جواب سوال دومتم. پسرایی که دنبال رابطه جنسین قطعا دخترو نمیخوان عجیبه نمیدونی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
ببین عزیزم فقط بهت بگم که خواستگار من که با خانوادم هم صحبت کرده بود، بعد یه مدت گفت مناسب هم نیستیم ...

بعدم خیلی راحت گفت که قبلا دوست دختر داشته و از رابطه ی جنسی حرف زد! انقدر پست و کثیف

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ببین عزیزم فقط بهت بگم که خواستگار من که با خانوادم هم صحبت کرده بود، بعد یه مدت گفت مناسب هم نیستیم ...

خاک تو سرش

اصلا نباید شمارتو میدادی

مگه چند ماه داشتین اشنا میشدین؟؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

خیلی ها ازین حماقتا کردن هیچوقت آدم سابق نشدن

دقیقااا

کسی ک فقط برا رابطه بخوادت هدفش مشخصه و مث دستمال کاغذی میزارتت کنار

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید