2777
2789
عنوان

بزرگترین خلئی که تو زندگیتون دارین چه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 76 پست

دقیقا منم همین:)

بداخلاق نیستا ولی رابطه صمیمانه نداریم

اصلا پدری کردن بلد نیست

فکر میکنه‌ پدر بودن فقط توی خرج‌ کردن و تفریح و مسافرت خلاصه میشه:)

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا منم همین:)بداخلاق نیستا ولی رابطه صمیمانه نداریماصلا پدری کردن بلد نیستفکر میکنه‌ پدر بودن فقط ...

کاش پدر من خرج و تفریح و مسافرت رو حداقل انجام میداد ولی بلد نیست پولم نداره البته اخلاقم نداره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
کاش پدر من خرج و تفریح و مسافرت رو حداقل انجام میداد ولی بلد نیست پولم نداره البته اخلاقم نداره

بابای منم‌ فقط چیزایی که خودش دوست داره و تفریح و مسافرتایی که علاقه داره رو انجام میده

من که خداروشکر شهر دیگه درس خوندم حداقل ۳ سال آزاد و مستقل زندگی کردم‌ واقعا اون ۳ سال محشر بود

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱
این واقعا خیلی سختهچرا باهاش ازدواج کردی عزیزم حداقل خودت پیش قدم بشو

اوائل زندگی قطعا برای همه شاید خوب باشه یسری چیزا شاید یه چش نیاد یا کنار بیای بعدشم که .....

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ💚

دو تا خلا:

یکی اینکه نمیدونم چرا هیچوقت از ته دل خوشحال نیستم انگار همیشه یه غمی تو دلمه، دلم مدام میگیره و تو اوج خوشحالی یهو ته دلم خالی میشه مخصوصا از سر شب تا آخر شب اینطوری میشم

یکی هم اینکه ناراحتم از اینکه هیچوقت اونطور که میخوام زندگی نکردم و نمیکنم ...

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

تایپیکتون رودیدم دلم براپدرم تنگ شد🥺

صدای نازنینش....

ی دوره ای واااااقعا احساس خلا داشتم که باهیچ‌چیزی پرنمیشد.اماخداروشکر الان احساس کمبود ندارم.خیلی چیزاروازدست دادم اما حالم خوبه.