2777
2789
عنوان

بزرگترین خلئی که تو زندگیتون دارین چه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 76 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسایش روح و امنیت جان

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
دو تا خلا:یکی اینکه نمیدونم چرا هیچوقت از ته دل خوشحال نیستم انگار همیشه یه غمی تو دلمه، دلم مدام می ...

اولی رونمیدونم.شاید بخاطرپایین بودن عزت نفس یا اعتمادبنفستونه.شایدتاییدکافی رو ازاطرافیان نگرفتید.شایدبخاطرکمال گراییه.شاید خودتون رولایق شادی نمیدنید.

اما دومی رو باقاطعیت میگم که معنای درست زندگی رو درک کنید.

خودتون روبشناسید.

اولی رونمیدونم.شاید بخاطرپایین بودن عزت نفس یا اعتمادبنفستونه.شایدتاییدکافی رو ازاطرافیان نگرفتید.شا ...

راستش یکم افسرده ام و کمالگرام هستم و شادی کردنو خوب بلد نیستم

من همیشه از بچگی برآوردن انتظارات آدمای اصلی زندگیم خیلی برام مهم بوده برای همین خودم نبودم هیچوقت. دوست دارم اونطور که خودم میخوام باشم اما جسارتشو ندارم

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

چندسالتونه؟اهل مطالعه هستید؟

بله ولی الان درگیر برنامه های شخصیمم و فقط زبان میخونم و درسای خودم رو

مطالعه آزاد ندارم

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃