2777
2789

اگه شوهرتون مجبور باشه به پدرش کمک مالی کنه درحالیکه کضع خودتون هم اصلا بهتر از اونا نیست چیکار میکنید؟ مثلا هردو مستاجر هردو حقوق خیلی ضعیف... ؟

هربار با شوهرم یحثم شده ک اخه تا کی قراره از شکم خودمون بزنی به هیچ‌جا نرسیم یه هزار تومن پس انداز نداشته باشیم ک بدی به اونا؟ هربار میگه آخرین باره و باز همون آش و همون کاسه...

من آدم بدی نیستم ولی خب هزار تومن تو این چند سال نتونستیم بزاریم کنار. بااین وضع تااخر عمرمونم خونه دار نمیشیم... پدرشوهرمم تو جوونیش نتونسته کاری کنه حالا جورشو پسرش باید بکشه دخترم داره پسرشم کوچیکه فعلا..

نمیدونم بخدا چی درسته چی غلط فقط خیلی ناراحتم...

شاید چندوقت دیگه یه پولی دستشونو بگیره که یه کم وضع مستاجریشونو بهتر کنه ولی معلوم نیس یه ماه دگیه یه سال دیگه...

چیکار کنم من؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونمتنها چیزی که میتونم بگم اینه که اگه مخالفت کنی قایمکی میدهپس بهتره خودت بدونی

چ فرقی میکنه.  مهم اینه ک بااین وضع تاآخر عمرمون به هیچ حا نمیرسیم...کاش راه چاره ای بود

درسته خودتم دستت خالیه اما من مطمین باش برکت و اثرش تو زندگی میبینی شاید به زودی نه اما آینده حتما

بخدا ۱۰ساله اگه ذره ای زندگیمون تغییر کرده باشه.  دیگه کی قراره اثرش برسه؟ آدم یه چی ببینه امیدوار باشه ولی کو

صبر کن همسرت هم مجبوره ،ایشون کمک نکنه ،پس کی کمک کنه

خودش ... خودش یه کاری کنه. قرض کنه خودشو واسه بچه هاش ب آب و آتیش بزنه.. اینطور ک نمیشه آخه همش پس شوهر من؟ 

چقدر صبرکنم؟ اصلا صبر کنم ک چی بشه

ما هم بچه بودیم پدرم کارگر بود با هشت بچه قد و نیم قد خونه چهل متری خیلی هوای پدر بزرگ داشت خرید و مریضی همه چی الان پدرم بازنشسته شده همه بچه ها خدا شکر ازدواج موفق با آدم خویش نگران نباش خدا روزی همه در نظر داره 

نمیشه گفت ب پدرت کمک نکن. من اگه پسر بودم و زنم میگفت به پدرت کمک نکن، من فکر کنم نمیتونستم با زنم ادامه بدم. مگه میشه پدرت پیر و ضعیف باشه و دلت براش نسوزه، زمانی ک خودش نمیخورد و میداد تو بخوری الان دست و بالش رو نگیری، ولی شوهرت نباید زن میگرفت با این درآمد،باید هوای خانوادشو داشت و ازدواج نمیکرد. داداش من خدا رو شکر وضع مالیش خوبه ولی زن نمیگیره میگه اولا 50 تومن رو نمیشه باش زندگی رو اداره کرد، ثانیا فردا زن گرفتم نمیذاره هوای مادر مریضم رو داشته باشم و الان دقیقا میفهمم چقد عاقل و فهمیده هست ک زن نمیگیره

حق داری ولی تنها نیستی. منم برای پدرم کار میکنم ماهی ۲۰ میلیون بهم میده فقط‌. محض رضای خدا ساکتم. ول ...

خداروشکر کلا آدم باید مستقل باشه... من دنبال مردی بودم ک آویزون پدرش نباشه ولی متاسفانه پدرش آویزونشه...

تو همین نی نی سایت تاپیک مدیریت مخارج و بهبود کیفیت زندگی ۳ رو بخون

یا گزیده مطالب مدیریت مخارج و بهبود کیفیت زندگی 

انشاالله ب لطف خدا پولاتون و مدیریت میکنی و خونه و ماشین و رفاه برای خودتون فراهم میکنید