2777
2789
عنوان

بهترین خواستگاری که داشتین و چرا رد کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 70 پست

توی ۱۴ سالگی با پسر همسایه ی بگو مگو یواشکی داشتم هراز گاهی زمانی که از اون محل رفتیم خیلی التماس کرد گفتم نه نه نه چون هیچ وقت به فکر ازدواج نبودم  خیلی پسر درسخون و مودبی بود خانواده دار وضع نسبتا خوب دیپلم که گرفت ی اختراع ثبت کرد و گذشت سال‌های خیلی بعد از یکی فهمیدم اسم منو گذاشته رو دخترش یک بارم وقتی باردار بودم با همسرم توی صف نانوایی بودم که دیدم پشت سرمون ایستاده نون بگیره خیلی ازش خجالت کشیدم که آخرین بار که منو دیده بود ی دختر بچه لاغر مردنی ۳۵ کیلویی الان شده بودم ی خانم باردار ۷۵ کیلو بچه اولم هم کنارم بود و اون موقع رفتن ی نگاهی به من کرد ی بوق زد و رفت 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسر وزیر 🥺🥺🥺🥺مای گاد چی خوندی ؟ اصلا چجوری پسر وزیر شما رو دیده؟

اون موقع که تازه سال آخر دبیرستان بودم. قضیه بالای  20سال پیشه.....پسر وزیر منو ندید .اون سالها برای یک برنامه تلویزیونی انتخاب شده بودم...خواهر وزیر توی گروهمون بود منو برای برادر زادش انتخاب کرد.

اخه چرا دروغ میگوید تاپیک های قبل موجوده هااااا در به در دنبال لاین های آرایشگری هستید تابستون برید ...

چه دروغی دارم بگم من پرستاری خوندم ولی میخوام کار یاد بگیرم پرستاری نرم چون دوست ندارم محیط بیمارستانو قبلا تاپیک زدم در مورد پرستاری ولی در خواست حذف تاپیک زدم  و اون تاپیک حذف شد الانم ترم آخرم