2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133512 بازدید | 807 پست
شما به تربیت بچه اونا گیر دادیانتظار داری جلوت تعظیم کنه؟عجیبه واقعا

آره دیگه مگه نمیدونی استارتر خیلی مهمتر از جاریشه😏

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحال جاریت

اصلا دعوتش نکن 

خونش هم نرو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

چقد سلیطه ای🥴امیدوارم جاریت از خجالتت در بیاد همینطوری ساکت نشینه😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
خدا رو شکر با افرادی مثل شما توی دنیای واقعی کنارمون نیستن! همین که توی مجازی رفتارهاتون رو تعریف می ...

من یه دختردایی دارم البته بنده خدا مشکل داره دکترم میره هر بار اینو میبینم هزار جور حرفمو مزه مزه میکنم چیزی نگم ناراحت شه به خودش بگیره و...

من غمم نیست اگر بگید مشکل از من بوده چون اینطوری ناراحت نمیشم اون موقع ناراحت بودم چون حس میکردم در ...

تو اگر پزشکی میخوندی وقت داشتی مدیر کروه  فامیلی بشی آخه؟

مردم را چی تصور می کنی