2777
2789

من مثل هرکس دلم میخواد مادر شم یه همسر خوب داشته باشم باهم بریم سفر بگو بخند. بغل . 🥲ولی هرگز نمیتونم. دوقطبی دارم درمانی نداره🥺 توهم شدید . سرخوشی شدید یهویی و بعدش افسرگی و تهاجم. 

نیای بگین مگه ازدواج چیه خودتون مادر شدید بچتونو بوییدید یه ثانیه نمیتونین بدون بچتون باشین. همسرتون بالاخره باهم سفر رفتید بغل کردید روزای خوش داشتید حالا بحثتون شده میگید مگه چیه.

چیکار کنم با این غم که هیچوقت نمیتونم همسر شم مادر شم کنار بیام🥲😭

موقعیتم عالیه قیافم تیپم خونوادمون وضع مالیمون ولی همین عیبم باعث میشه نتونم 🥺 کسیم حاضر شه منو بپذیره من نمیتونم پسر مردمو بدبخت کنم😭 بچه بیارم و بدبختش کنم اون یه مادر خوب میخواد نه منو..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و دلشکسته🥲اگر سالم بودم همسر و مادر خوبی بودم

حتماً 

چون بخاطر خودت دلت نمیاد به کسی آسیب بزنی 

مشکل شما قابل پنهان کردن با موقعیت که داری راحت میتونی ازدواج کنی اما حاضر نیستی پسر مردم بدبخت کنی(البته من نمی دانم دوقطبی چجوریه اما قطعا خودتون بهتر میدونید ممکن به شریک زندگیتون آسیب بزنه)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

میتونی با کسی ازدواج کنی که قصد بچه دار شدن واقعا نداره مثلا از ازدواج قبلیش بچه داشته و دنبال زنی باشه که بچه نخواد. مشکلت رو هم اصلا نباید پنهون کنی تو جلسات دوم سوم مطرح کنی