2777
2789
عنوان

بهترین خواستگاری که داشتین و چرا رد کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ازت عذرمیخوام ناراحت نشیا گلمخیلی خری🤣🤣🤣

نه خواهش میکنم عزیزم خری از خودته 😘

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
تو علی صداش می کردی

خجالت میکشیدم بش بگم از اسمت خوشم نمیاد😐

بعد دیدم تو فامیل اینایی که نامزدشون اسمشونو ی جور دیگه میگه چقد مسخره شون میکنن و میگن ادای باکلاسی در میاره و اینجور حرفا

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

🤣🤣🤣🤣دیووانه

چته فحش میدی؟😵‍💫

خوبی؟🥴

اگر مسئله ای هست بگو 😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

نه عزیزم نباید بد به دلت راه میدادی 

اعتماد به نفستو همیشه حفظ کن 

خواسته تو رو دیگه 

من خیلی از دخترای فامیلمون با پسر پولدار ازدواج کردند الانم خیلی خوشبختند 

رییس بانک بود.  

یکی هم پسر وزیر

.هردو وضع مالی توپ...             من دنبال آدم معنوی بودم.سنم کم بود ولی فکر میکردم پول آدم رو از خدا دور می‌کنه...از روی بچگی گفتم نه....خانواده هم هیچ اصراری نکردن،نمیدونم چرا

قدش کوتاه و کچل بود خوشم نیومد ازش خودم پرستاری خوندم

اخه چرا دروغ میگوید 

تاپیک های قبل موجوده هااااا 

در به در دنبال لاین های آرایشگری هستید تابستون برید یاد بگیرید دستتون تو جیب خودتون باشه 

پرستارید اونوقت ؟!!!!!!