2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17937 بازدید | 182 پست

من ک کاملا حق دادم بهش

عزیزم گناه می‌کنی اگ بهش فشار بیاری

من خودم شوهرم کارگره امسال اصلا نتونستیم خرید کنیم

باید دو طرف همو درک کنید 

بعد اینم بگم

وقتی از کار میاد بهش بپری بد اخلاقی کنی دلخوشیش میشه همون بیرون دیگ اصلا نمیبینیش به بهونه کار هم شده تو رو میپیچونه

اونموقع فاتحه زندگیتو بخون

تو این موقعیت درکتو بالای بالا ببر

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

‌دقیقا من هیچ وقت تو اسفند خرید نمیکنم نه برای قیمتش برا شلوغی ها هرچی جنس بنجول هست بهت میندازن

آفرین همینم درسته ..ما مجبور شدیم برسم برای همسرم پیرهن بخریم .شب قبل سال تحویل طرف. داد ۷۵۰.همونو رفتیم دیروز تو یه بازارچه دیدم همون جنس همون طرح ۳۵۰..همسرم یکی دیگه خرید .منم چند تایی شلوار لی خریدم  جنس خوب ایضا برای خودش ..

مانتو من گرون شد یک و صد و پنجاهکیفم ۴۵۰کفشم ۷۰۰شلوار۳۰۰ و خردی

خیلی خوب شده قیمتاش مبارک باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره تهران گرون هست ولی خب تنوع جنس هاشو ابن چیزا هم بهتره

منم جنس خوب گرفتم خداروشکر راضیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
با ۱۳ تومان مسافرت خارجی ؟!!!! مسافرت خارجی که باید حداقل ۲۰۰ هزینه کنی اونم نه دبی و روسیه همین نرک ...

نه عزیزم کلا منظورم خرای اضافیتون بود وگرنه با ۱۳ تا همین شمالشم نمیشه رفت

ی چی کلی بگم که چند تا خانوم این مدلی دیدم بسیاااار بدم میاد ی بار ی خانومی بود میگفت شوهرم سوپری شبانه روزی داشت منم گفت واییی من نمیتونم تحمل کنم پیشم نباشی بیا آنلاین شاپ بزنیم اینجوری هر دقیقه پیش همیم شوهرشو مجبور کرد سوپری رو جمع کنه آنلاین شاپ بزنه الانم اصلا درآمد ندارن هر روزشون دعواس 😐

نمیدونم بعضی خانما فقط دوست دارن شوهرشون جلو دماغشون باشه،،بابا دوری و دوستی بعضی مواقع واقعا نیاز آدم حتی از بچش هم دور باشه چه  برسه شوهر بابا چیکارش داری بزار بره کار کنه 

پس اگه نیمخوای کار کنه خرج هم نکن از آسمون که پول نمیاد باید کار کنی که پول بیاد دیگه خواهر من

ی چی کلی بگم که چند تا خانوم این مدلی دیدم بسیاااار بدم میاد ی بار ی خانومی بود میگفت شوهرم سوپری شب ...

عزیزم من اصلا نمیخوام ور دلم باشه ازمردی هم که همش خونه باشه بدم میاد خودم واقعا از تنهایم لذت میبرم من فقط میگم شبا یکم زودتر بیاد دوساعت‌ زودتر بیاد وقت بذاره برامون وگرنه که ده سال من تحمل کردم اصلا زن آویزونی نبستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه عزیزم کلا منظورم خرای اضافیتون بود وگرنه با ۱۳ تا همین شمالشم نمیشه رفت

اهان واقعا آنقدر خرج زیاده به مسافرت خارجی نمیرسه کارش پرخرج هست باورت مبشه میگه من ماهی بالای ۷۰۰  گاهی چک پاس می‌کنم این چک هاش پدر مارو دراورده البته من چیزی متوجه نمیشم برا ما کم نمیذاره اما خودش حرف میشه میگه مثلا این ماه آنقدر چک دارم 

استاتر عزیزم

من در جریان تاپیکای شما بودم از قبل

بخوام خیلی راحت و خودمونی حرف بزنم، شما دهن شوهرتو سرویس کردی ولش کن بنده خدارو 

خب راست میگه چیکار کنه

یا باید پول قر و فر شمارو بده یا ام زمان کم بذاره و نره سرکار 

دیگه باید با ی کدومش کنار بیای

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

استاتر عزیزممن در جریان تاپیکای شما بودم از قبلبخوام خیلی راحت و خودمونی حرف بزنم، شما دهن شوهرتو سر ...

خندم گرفت 😁😁 ولی واقعا من حرف بدی نمیزنم‌