2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 22253 بازدید | 182 پست
مگه چقدر شدمن سه تا بچه دارمسر جمع فکر کنم کل خریدان دو و نیم شدنقریبا همه چی هم خریرمشلوار و پیراهن ...

سه تا بچه دونیم شد😒 شوخی میکنی دیگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
زیادی دعوا های الکی داری با شوهرت

بحث زیا‌‌د می‌کنم ولی واقعا بعضی وقتا حق دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب راست میگه دیگه باید کارکنه ک بتونه پول دربیاره از اسمون ک پول نمیاد

من که نمیگم کار نکنه میگم‌ یکم‌ زودتر بیاد دوازده شب رو بکنه ده شب

یه خانم مرفه و پولدار که ذوق زندگیش خرج کردن و تجمل گراییهشوهرش هم معتاد به کار شده تا خرج ها رو برس ...

پولدار نبستم‌ زندگیمون عادیه 

همین که جون داره بیاد این وقت شب شما رو ببره بیرون خیلیه .

خسته اس دیگه فایده ای نداره 

کلا خرج کردنو خیلی دوس داره خرج ریاد پول زیادکلا این کاربر عاشق پوله

کسی هست عاشق پول نباشه اگر بگه نه دروغ گفته

دوصفر یک جان خرجت زیاده هااا من تقریبا دنبالت میکنم 😂😂😂

نه الان که خیلی ها گفتن مناسب هم خرید کردم برا دخترم شیر شدم از فردا میفتم‌ به جون همسرم که بهش بگم زودتر بیا 😄

دیگه توافق کنید خودتون 😅 بگو زودتر بیا با هم شام بخوریم !

ده سال به توافق نرسیدیم جانم 😕😕

شاید فکر کنید لوسم اما بحث ده ساله ما هست تا با اینجور مردها که شغل اینطوری دارن زندگی نکنید متوجه ن ...

😐😐😐😐😐

مگه سالی چندبار میخواید مسافرت برید؟! 😐🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
سه تا بچه دونیم شد😒 شوخی میکنی دیگه

شوخی نیست منم خودم یه کت چرم گرفتم دوتا مانتو یه لباس مجلسی بافت حریر گرفتم با یه جفت کفش و چندتا تیشرت و یه پیراهن شد 4 و 500 اینجا قیمتش همینه 

شما احتمالا تهرانی که انقد گرون گرفتی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
شوخی نیست منم خودم یه کت چرم گرفتم دوتا مانتو یه لباس مجلسی بافت حریر گرفتم با یه جفت کفش و چندتا تی ...

اره تهران گرون هست ولی خب تنوع جنس هاشو ابن چیزا هم بهتره 

😐😐😐😐😐مگه سالی چندبار میخواید مسافرت برید؟! 😐🤦‍♀️

یه وقت میبینی سالی دوبار هم نمیشه درسال یکبار هست اونم مثلا در حد دوسه روز همون هم آنقدر بهش زنگ میزنن هم خودش اعصابش خرد میشه هم ما 

نه بابا شوخیم کجا بوداتفاقا الان یادم اومد که برای هرکدوم دو تا شلوار گرفتمیعنی شیش تا شلوار و سه پی ...

چه غیر باور  نکردنی اینجا ارزون ترین مانتو دو‌تومان هست