2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 22246 بازدید | 182 پست
بابای من متخصص پوست و مو ماهی ۱۰۰ میلیون داره خریدای عید ما که حدود ۶۰ تومن شد براش چیزی نبود هیچی ا ...

ببین خدایی خیلی خرج میکنه حرفم نمیرنه الانم نگفت چرا آنقدر شد فقط گفت دیگه به من دیر اومدن من کاری نداشته باش باید کار کنم که بتونم خوب خرج کنم بعد ابن خرید دخترم واقعا یک سوم خرج هست الان خرید خودم مونده درکل اصلا آدم خسیسی نیست میگه من خرج می‌کنم ولی تو کاری نداشته باش غر نزن زود بیا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب واجبه واسه یک بچه اونقدر جز ک پرتوقع هم بار بیاد

لباس بچه از آدم بزرگ گرون تره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم کاش جا این خرج لباسا یه مسافرت خارجی میرفتین دبی روسیه چین.مسافرت خیلی تو روحیه اثر میذاره دخت ...

با ۱۳ تومان مسافرت خارجی ؟!!!! مسافرت خارجی که باید حداقل ۲۰۰ هزینه کنی اونم نه دبی و روسیه همین نرکیه معمولی 

نه بابا .کجا تموم شده .تاره دومه ..من امروز رفتم چند تایی شلوار لی و شومیز برای مهمونی و لباس تو خو ...

‌دقیقا من هیچ وقت تو اسفند خرید نمیکنم نه برای قیمتش برا شلوغی ها هرچی جنس بنجول هست بهت میندازن

خوب شوهر منم ب کار و بارش از جونیش خیلی وابسته بوده تا الان ک نزدیک ۵۰ و خورده ای شوده کارش حتی ب را ...

من نمیگم بد ها خیلی هم خوبه که مرد کاری باشه اما همیشه گفت حداقل هفته ای یکبار وقت بذار نرو مغازه یا شبا زودتر بیا اما گوش نمیده  میگه خودم باید تو مغازه باشم 

به نظرم همسرتون با خرج کردن های شما خیلی تحت فشارهایعزیزم کمی مراعاتش و بکن

عزبزم برا خرج های ما نبست که تحت فشار چون ابن مقدار براش چیزی نیست اصل اون چک های ۴۰۰ ۵۰۰ تومانی هست که میکشه اونا اذیت میکنه 

عزیزم نسبت به درامدی که دارید اصلا گرون نشده خریدای دخترت 

من حدود 17تومن برای پسرم ک دو و نیم سالشه خرج کردم چهار تومن برای دخترم که دو ماهشه شیش تومن اجیل و شکلات شد هجده تومنم خریدای خودم 

ولی همسرم فقط با ذوق میگفت مبارکه و تازه چندین بار عذرخواهی کرد که تو این گرونی نتونسته بیشتر بهمون بده.کلا پنجاه تومن داد بهمون برای عید که یه مقداریش موند بازم.

کلا گرونیه دید و نگاهمون رو مجبوریم عوض کنیم.

مبارک دخترت باشه، اوضاع همینه، جنس خوب بخوای بخری قیمتا بالاس، حقیقتا همسرت هم مجبوره کار کنه، کارشو ...

اتفاقا همین رو امشب میگفتم که بعد عید حتما میرم دنبال رانندگی پارسال به اون شرایط زندگیم خورد نتونستم برم دنبالش امتحان هارو بدم‌ 

چخبره عزیزم؟! کجایی مگه؟! وقتی انقد زیاد خرج میکنید خب اونم مجبوره بیشتر کارکنه دیگه الان کار نکنه ب ...

تهرانیم عزبزم اینجا قیمت ها همین هست 

دیگه خودتو لوس نکن

شاید فکر کنید لوسم اما بحث ده ساله ما هست تا با اینجور مردها که شغل اینطوری دارن زندگی نکنید متوجه نمیشید چقدر سخته مثلا ما الان مسافرت نمیتونیم‌ بریم چون تو این ایام کارش زیاده مشتری داره باید همیشه روزهای غیر تعطیل جایی بریم کلا مسافرت سالی دوبار بیشتر نمیتونیم چون وقت نداره 

عزیزم نسبت به درامدی که دارید اصلا گرون نشده خریدای دخترت من حدود 17تومن برای پسرم ک دو و نیم سالشه ...

اینم خداییش حرفی نزد مدامم قربون صدقه دخترم میرفت اما برگشت گفت دیگه هی به من نگو‌ زود بیا من‌ باید کار کنم که بتونم خرج کنم‌ منم. از این حرفش لجم گرفته