2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 6987 بازدید | 180 پست
چرا گلم داره خوبم داره ولی میدونی چیه درامدشو مستقیم میریزه ب کارت پسر کوچیکش میگن تو برا خودت خوش ب ...

حق داریا

ولی چه میشه کرد پول خودشونه هر جور دلشون بخواد خرج میکنن

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا حالا که نوه های دختری همیشه بیشتر میگیرن😂ولی اسی میگه تک نوه هست کلا نوه دیگه ای نداره ولی همو ...

تک نوه پسریه ..

نوه های دختری هستن 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب🤕مادرشوهر من که خودشو زد به مریضی به هیچکس عیدی نداد.سال اول که عقد بودیم به من ۸۰سانت پارچه تتر ...

پدر شوهر منم هیچ وقت بهم عیدی نداد همیشه می‌گفت پسرم دو ماه پیش پول قرض گرفته اون جای عیدیت

پدر شوهرت اختیار مالش با خودش  خواست اصلا بریزه تو جوب از الان بخوای حرص بخوری ک کل مال پدر شوهرت قراره بره زیر پای جاری آینده نابود میشی ک به جاش انرژی صرف کن اختیار مال و کار های شوهرت بگیری دست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید

حالا مادرشوهر من يه لباس شلوار برا بچم خريده بود ٣٨٠ 

خواهر شوهرم گفت اله بله نزاشت مادرش بده 

رفته پس داده 

امروز يه دونه داد دست بچم گفت عزيز خريده 

نود تومن😶😶😶😶😶

اتيكتش روش بود نكنده بودن برا همين قيمتا رو ديدم 

ميخواستم لهش كنم 

اما گفتم ادم نفهم نفهمه بي خيال 

عزیزم کلا س تا نوه داره ی دونه پسری دوتا دختری اونا رو صد داد ب دختر من پنجاه

جلو شما داد؟

خجالت نکشید همونجا نشون میدادی ناراحت شدی دیگه 

دختر من دنیا اومدنی پدر شوهرم ۵۰تومت گذاشت رو پتوش حالا نوه اوله بچه من 

عزیزم کلا س تا نوه داره ی دونه پسری دوتا دختری اونا رو صد داد ب دختر من پنجاه

ببین الان مقصر پدر شوهرت نیست،شوهرت هست که فرق گذاشتن اونارو نمیبینه،خب اگه دوبار از شوهرت کار میخوان،بار سوم شوهرت بگه برا خودم کار پیش اومده فلانی رو بگید بیاد

نوه پسری؟ 

جنسیت زدگی فقط دامن گیر بچه ها نیست

دامن گیر نوه ها هم شده 

چون نوه از طرف پسر هست پس مهمتره

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید