چقدر متوقعین که انتظار دارین واسه هر نوه و بچه بهتون یه میلیون بدن مگه با بانک ملی قرارداد بستن؟ به خدا هر چقدر برای عروس انجام بدی باز توقع داره کلیه هاتم بفروشی خرجشون کنی
چرا گلم داره خوبم داره ولی میدونی چیه درامدشو مستقیم میریزه ب کارت پسر کوچیکش میگن تو برا خودت خوش باش ما با نون و ماست سر میکنیم بعد خودشون عین ندارها کل سالو نمیخورن نمیپوشن پسرشون تو عشق و حال و مسافرت خارجی
بحث من فرق نیست بحث من اینه چرا اینقدر کم داد زار و زندگیشو میده ب پسر دیگش بعد برا ما اینجور عیدی م ...
اینجوری که از پستاتون برداشت کردم کلا نوه دختری رو حساب نمیکنین مدام میگین تک نوه هس کلا وایب خوبی از حرفات نگرفتم هدیه رو هم در کل نمیشمارن
حد وسطم رو گم کردم. نه با آدمها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق میرسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای واقعی کلمه از کادر زندگی خارج میشم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفتهام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!