2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 180 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فرهنگ شما بی فرهنگیست اینو خودم دیدم با چشام موفق باشی هرچند شاید لایقش نباشید امیدوارم باشید

داداش داری اشتباه میزنی من با نظر شما موافق بودم =|

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂 ببخشیدا ولی انگار عیدیتون وامی چیزی هست که به مبلغ دلخواهت  بده 

از بقیه طلب کار که نیستی فقط بگو مرسی همین 

این گله کردن داره؟ واقعا من باشم اهمیتی نمیدم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
ب شوهرمم گله میکنم سکوت میکنه

کاش من عیدی نمیداد ولی وقتی دستش بوسیدم حداقل بغلم میکرد میبوسید 

خیلی ناراحت شدم از بی مهری اش 

دو روز دارم به رفتارش فکر‌میکنم عوضش عمو شوهرم ک همونجا بود وقتی رفتارش دید منو بوسید و گفت دخترم عيدت مبارک 

به شوهرم گفتم ناراحت شدم گفت ولش کن اون به من که پسرشم محبت نمیکنه تو که عروسی 

چرا گلم داره خوبم داره ولی میدونی چیه درامدشو مستقیم میریزه ب کارت پسر کوچیکش میگن تو برا خودت خوش ب ...

ولی بیخیال شو پنجاه تومن باشه یا بیشتر انقد مهم نیس اصلا ارزششو نداره غصه بخوری

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

والا من به این نتیجه رسیدم باید زن داداشای من بابام رو مهر نمازشون کنن به خودشون ۲۰۰ بچه هاشون نفری۲۰۰ به منم که دخترشم باز ۲۰۰ بچه هم ۲۰۰ کلا همه رو به یه چشم دیده همه مثل هم بعد زن داداشای من ناراضی 

منم به بچه های داداشم نفری ۳۰۰ دادم 

همیشه میگن میوه خوب برای خرسه زن داداشم پدرشوهر مثل پدرشوهر اسی میخواستن تا قدر بدونن

تمام زندگی داداشام هم از بابامه 

عزیزم عیدیه 

حقوق فروردینتون نیست که 

مگه عیدی رو خرج میکنن اصلا ؟ 

عیدی تبریک لای قران هستش که میزارن تو کیف پول که برکت کنه تا سال بعد 

سال بعد هم میندازن توی صندق صدقات

پس چه ۱ هزار تومن چه صد دلار رقمش فرقی نداره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

حالا ک بحث غیبت داغه منم بگم پس سیسیا🦍

دیشب خانواده شوهر خواهرمو افطار دعوت کردیم

که هم عید دیدنی بشه هم یه احترامی بهشون بذاریم

حتی ی جعبه شرینی زولبایی چیزی نیاوردن تو دستشون😑😑

حالا شیرینیه ک خورده میشد چی خاصی نبود کلا من یکم تعجب کردم که این الان بی احترامی بود یا نه

اوضاع مالیشونم خیییییلی خوبه

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

همونم داده خداتوشکرکن 

شوهرمنم ۲۴ساعت تواختیارننه شه..کلا خرجیشومیده ولی بچه های دیگه ش یه قرون نمیدن بهش...بااینکه ووضع مالیشون ازمابهترن...پارسال عیدمادرشوهرم به نوه های دیگه ش هرکدوم ۳۰۰هزارداده بودمن چون قهربودم نرفتم عیدیش..دخترم باباباش رف ولی بهش عیدی نداده بود..اول ناراحت شدم بعدگفتم من بیزارم ازعیدی اون آدم...مامانمم چون نوه زیادداره نفری ۴۰هزارمیده....مادرشوهرمم ۴تانوه داره کلا..دخترهم‌نداره فقط ۳تاپسرداره..بیخیال سرچندرغاز عیدی اوقات خودتوشوهرتو تلخ نکن ارزش نداره