2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 180 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز هم خوبه.....توقع نداشته باش....الان پول درآوردن سخته یه کم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیزم ده بار گفتم اول گفتم تک نوس بدونید تعداد نوه ها بالا نیست که نتونه عیدی بده دوما ب نوه های دخت ...

عجب🤕

مادرشوهر من که خودشو زد به مریضی به هیچکس عیدی نداد.

سال اول که عقد بودیم به من ۸۰سانت پارچه تترون عیدی داد. بعد پدرشوهرم یه ۵هزاری داد. رفت تو اتاق شوهرشو دعوا کرد که چرا به من عیدی داده🥴😤

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
چرا توقع بنظرت قبل عید شوهرم ۶ میلیون قسط عقب افتاده باباش رو داد باباش تشکرهم نکرد فک نکنی نداره ن ...

اسی یه جا میگی تک نوس

یبار میگی نوه دختری هم داره

نکنه فقط دختر خودتو نوشون میدونی؟ 

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

چطوری تک نوس اسی به من گفت به بچه های دخترش ۱۰۰ دادهآره تبعیض بده واقعا

نمیدونم والا اسی خودشم مونده چند بار نوشته تک نوس گفتم که بدونید زیاد نیستن 

بعدم میگه به نوه دختری ۱۰۰داده😂

الان ما خودمون باید انتخاب کنیم انگار

چونکه ی پسر مجرد داره تمام زندگیشون رو ب پاش ریختن براش کاخ ساختن ماشین الانم دارن دنبال زن میگردن ب ...

خب شما راضی نیستی شوهرت بهشون کمک کنه، حق هم داری 

منم بودم ناراحت میشدم

ولی شوهرت ایشون رو پدرش میبینه و هیچ توقعی ازش نداره

با این فکرا فقط خودت اذیت میشی 

بهتره بیخیال شی بخاطر خودت

شاید نداشته!عجب

چرا گلم داره خوبم داره ولی میدونی چیه درامدشو مستقیم میریزه ب کارت پسر کوچیکش میگن تو برا خودت خوش باش ما با نون و ماست سر میکنیم بعد خودشون عین ندارها کل سالو نمیخورن نمیپوشن پسرشون تو عشق و حال و مسافرت خارجی

چرا توقع بنظرت قبل عید شوهرم ۶ میلیون قسط عقب افتاده باباش رو داد باباش تشکرهم نکرد فک نکنی نداره ن ...

رو سوهرت کار کن برا خودتون زندگی کنید بیخیال اونا باشید 

شوهرامون مقصره که ما اینقدر میسوزیم 

منم بعد از ۱۱ سال زندگی ۲۰۰ عیدی میدن. خجالت هم نمیکشن. ازشون بدم میاد. از شوهرم بیشتر

پدر شوهر من ۱۰۰ تومن داد از لای قران کلیم ذوق کردیم ..

تو فرهنگ ما عیدی دادن بزرگترها واسه برکتشه 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا اسی خودشم مونده چند بار نوشته تک نوس گفتم که بدونید زیاد نیستن بعدم میگه به نوه دختری ۱ ...

عزیزم کلا س تا نوه داره ی دونه پسری دوتا دختری اونا رو صد داد ب دختر من پنجاه 

بحث من فرق نیست بحث من اینه چرا اینقدر کم داد زار و زندگیشو میده ب پسر دیگش بعد برا ما اینجور عیدی م ...

اینجوری که از پستاتون برداشت کردم کلا نوه دختری رو حساب نمیکنین مدام میگین تک نوه هس کلا وایب خوبی از حرفات نگرفتم هدیه رو هم در کل نمیشمارن

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید