2777
2789
عنوان

اینا همون پسرایین که میگن دختر عملی کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 71 پست
راستش تعداد پیشنهادات و خواستگارا یه سابقه خوب واسه یه دخترهبه نظر من میخوای ناراحت شی یا خوشحال

من چرا ناراحت بشم چیش به من خواهد رسید 

ولی درست میگید 

دخترا خيلی راحت اعتماد به نفس میگیرن و خيلی راحت هم از دست میدن 

والله خیلیا واسه اون‌کار ببشتر سمت عملیا میرن نه ازدواج ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی به پسرا میگی عملی یه چیز خیلی وحشتناک و زیاده روی تو ذهنشون میاد

وگرنه عملیه طبیعی رو با نچرال نمیتونن تشخیص بدن

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید

خب منم عمل نچرالی دارم 

اشکالش چیه 

نمیفهمم وقتی رو ب نچرالیم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
داشتم یه فیلم خارجی نگا میکردم همه طبیعی،کاشکی خارج بدنیا اومده بودم ایتجا انقد همه عملن ادم ازخوددش ...

اتفاقا آمار عمل جراحی تو کشورهای خارجی هم خیلی بالاست 

اونا بیشتر اندامشونو دستکاری میکنن و صورت هم در حد زاویه و خیلی طبیعی 

والله خیلیا واسه اون‌کار ببشتر سمت عملیا میرن نه ازدواج ..

عه من فکر کردم ذات آدما مهمه نگو به عمله جراحیه پاک بودنشوم

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
داشتم یه فیلم خارجی نگا میکردم همه طبیعی،کاشکی خارج بدنیا اومده بودم ایتجا انقد همه عملن ادم ازخوددش ...

من جدیدا دقت میکنم خیلیاشون بینی بزرگ و ایرادات تو صورت دارن ولی همه طبیعی 

اونوقت اینجا همه عملی

خارج پوشش و حجاب آزاده به هیکلشون میرسم موهاشونو مدل میدن بدون هیچ عملی قشنگم وای ایرانی که فقط صورتشون میشه دید معلومه همه کاری می‌کنه قشنگتر بشن واقعا نصف زیبایی رو شال میگیره

همه چیز درست میشه

منم همه چی تمومم والا ولی شوهرم عصبیه و زندگی و زهر کرده حالا دوستایی دارم که به گرد پام نمیرسن اما شوهراشون حلوا حلواشون میکنن .. تو بختم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
من جدیدا دقت میکنم خیلیاشون بینی بزرگ و ایرادات تو صورت دارن ولی همه طبیعی اونوقت اینجا همه عملی

یه ولاگ طور اروپایی دیدم

دختره حتی موهای دستشو هم نزده بود

🫠حدالامکان بدنشون رو در حالت طبیعی و سالم نگه میدارن( حتی برای زایمان)

Dunno

خواهر من 

یه پسری بود خیلی به من می‌گفت دختر نچرال خوبه و فلان 

بعد خودش بینیش عمل بود بدون مشکل پزشکی 

و آخرشم که بهش پا ندادم حرصش گرفت گفت تو که دافم نبودی😂

اینا خلن ولشون کن 

پسری که شخصیت داره تو لول دیگه ایه

اتفاقا آمار عمل جراحی تو کشورهای خارجی هم خیلی بالاست اونا بیشتر اندامشونو دستکاری میکنن و صورت هم د ...

چی بگم والا

ولی میگفتن ایران تپ عمل زیبایی خیلی موفقه واس همین توش امار بالاس

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...