2777
2789
عنوان

اینا همون پسرایین که میگن دختر عملی کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست
من جدیدا دقت میکنم خیلیاشون بینی بزرگ و ایرادات تو صورت دارن ولی همه طبیعی اونوقت اینجا همه عملی

همیطوری خوبه

از بس اینا عمل کردن اعتماد ب نفس مارم گرفتن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیطوری خوبهاز بس اینا عمل کردن اعتماد ب نفس مارم گرفتن

خود من تا همین یکماه پیش اعتماد به نفسم به فنا رفته بود میخواستم دماغ عمل کنم 

الان که فکر میکنم میبینم واقعا چرا باید بینی من غیر عادی باشه الان اگه مثلا آمریکا بودم هیچوقت به فکر عمل بینی هم نمیفتادم

چی بگم والاولی میگفتن ایران تپ عمل زیبایی خیلی موفقه واس همین توش امار بالاس

آره خیلی از کشورهای دیگه میان ایران عمل میکنن 

خواهر شوهرم کاشت مو می‌کنه تو کلینیک زیبایی میگه اینقد از کشورهای خارجی میان برای عمل و تزریق و ....

و پولای خیلی خوبی هم میدن...بخاطر همینم هست دکترا پررو شدن دستمزدشونو بشدت بردن بالا 

دیگه عمل بینی تو شیراز 130 شده بعضی دکترا 

یا پروتز سینه نزدیک 300 تومن ...خواهر شوهرم میگه چون خارجیا براشون مهم نیست حسابی پول میدن 

کلا نظرپسرامهم نیس 

هرکس دوست داره عمل میکنه هرکس هم دوست نداره نچراله

واسه رابطه هم قیافه باید به دل طرف بشینه سلیقه س دیگه

ولی الان واقعا عملی هاخیلی زیادن بخدا من ادم میشناسم فامیل بهشون صدقه میده شش ماه خونه خواهرش باشوهروبچه آواره بود چون پول خونه نداشتن 

رفت با وام بینیش روعمل کرد 🥴

یاعلی
یه ولاگ طور اروپایی دیدمدختره حتی موهای دستشو هم نزده بود🫠حدالامکان بدنشون رو در حالت طبیعی و سالم ...

ما خیلییییی از نظر زیبایی مغزمون دستکاری شده 

الان ایرانیا و عربا واقعا مفهوم زیبایی رو دیگه درک نمیکنن فقط همه باید کپی پیست شده باشن

حالا من خیلیا رو دیدم با شال قشنگ ترن انگار به بعضیا میاد

به درصد کمی میاد واقعا دخترای ایران بخاطر همینه اینقدر دنبال عملن من تو مقنعه قیافه ام یه چیز دیگه میشه خیلی بده

همه چیز درست میشه

کلا نظرپسرامهم نیس هرکس دوست داره عمل میکنه هرکس هم دوست نداره نچرالهواسه رابطه هم قیافه باید به دل ...

اینا دیگ اسکلن

دوستم شماره ی چشش بالاس رسما کوره اونوقت بحای عمل چشم تو فکر عمل دماغه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

این چند سال اخیر لاقل ۵۰ درصد افراد یه دستی بردن تو صورتشون و یه مدت دیگه مثلا پنج شش سال دیگه اونوقته که این عمل ها از ترند بودن در میاد و نچرال بودن میاد روی بورس یعنی چهره های کلاسیک و دست نخورده

اون عملی ها هم وقتی میشن ۳۰ و چند ساله و چهل ساله مثل عقب مونده هاس قیافشون . این البته نظر منه هاااا 🤣

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️

به درصد کمی میاد واقعا دخترای ایران بخاطر همینه اینقدر دنبال عملن من تو مقنعه قیافه ام یه چیز دیگه م ...

این ممکنه یکی از دلایل باشه ولی در کل این یه فرهنگ کلی شده توی کره و اینا هم خیلی هست 

ما افتادیم تو تجارت زیبایی دکترا و مافیای پزشکی و مفهوم زیبایی دیگه برامون عوض شده 

الان یه فیلم خارجی ببینی از اروپا و آمریکا میگی اینا چرا انقدر قیافه هاشون داغونه چون برامون عوض شده زیبایی دیگه طبیعی بودن برامون غیر عادی شده 

ما دیگه درک نمی‌کنیم کسی که ابروش کم پشته چرا نباید بره فیبروز مثلا

در صورتی که تو فیلم های آمریکا طرف کلا دو تا تار ابرو داره کاری هم نمیکنه اگه تو ایران بود الان یه ابرو موکتی درست کرده بود

این چند سال اخیر لاقل ۵۰ درصد افراد یه دستی بردن تو صورتشون و یه مدت دیگه مثلا پنج شش سال دیگه اونوق ...

امیدوارم واقعا نچرال بودن مد شه

حیف شدیم ما😜😂

امیدوارم واقعا نچرال بودن مد شهحیف شدیم ما😜😂

چرا نشه تیپ ها الان کلاسیک شدن چند سال دیگه چهره ها هم کلاسیک میشن مث زنهای معروف قدیم ایران و غرب

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️