2777
2789
عنوان

اینا همون پسرایین که میگن دختر عملی کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست
این ممکنه یکی از دلایل باشه ولی در کل این یه فرهنگ کلی شده توی کره و اینا هم خیلی هست ما افتادیم تو ...

آره اینم درسته مثلا واقعا بعضی ها با چهر عادیشونم قشنگ بودن مثلا دوستم بینی خیلی خوبی داشت فقط یه قوز کوچیک داشت اونم الکی رفت عملش کرد دیگه وقتی میبینی همه دارن خوشگلتر میشن توام مجبور میشی همین کارو بکنی چون اگه نکنی تو با همون چهر نچرال که زیبام بود الان بین بقیه زشت به نظر میای

همه چیز درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اینم درسته مثلا واقعا بعضی ها با چهر عادیشونم قشنگ بودن مثلا دوستم بینی خیلی خوبی داشت فقط یه قو ...

درک میکنما 

ولی من شخصا وقتی اعتماد به نفس یه آدمو میبینم که خودشو همونطور که هست دوست داره حس خیلی بهتری میگیرم چون یه ارزشی و یه چیزی از جهات دیگه تو وجودش هست که اون کمبود ظاهری رو جبران کرده یعنی از درون و از نظر هنر و توانایی و دانش و شعور و غیره خیلی پر بوده که احساس ضعف نکرده 

و به نظرم پسری که جذب چنین دختری میشه خیلی خیلی بالاتر و با لول تر از پسریه که معیارش دماغ عملی و لب ژل زدست

درک میکنما ولی من شخصا وقتی اعتماد به نفس یه آدمو میبینم که خودشو همونطور که هست دوست داره حس خیلی ب ...

خب چرا فکر میکنید دختری که عمل کرده یا ژل زده موفق یا با اعتماد بنفس نیست؟من ببینیم رو عمل کردم ولی قبل اون من هرجا میرفتم به‌خاطر ببینیم خجالت می‌کشیدم چون واقعا بزرگ بود و به یه دختر نمیومد و اعتماد بنفس نداشتم ولی بعد عمل اعتماد به نفسم بالا رفت تونستم با بقیه ارتباط بگیرم  یه سری عمل ها به پیشرفت آدم کمک می‌کنه مگه همش بخاطر پسراست؟

همه چیز درست میشه

درک میکنما ولی من شخصا وقتی اعتماد به نفس یه آدمو میبینم که خودشو همونطور که هست دوست داره حس خیلی ب ...

یا چرا فکر میکنید یه دختری که عمل می‌کنه ارزشی تو‌وجودش نداره من با عمل های زیاد که خیلی عجیب میشن و ترسناکن مواقع نیستم اتفاقا اونا کمبود دارن ولی کسی که نچرال و به اندازه عمل انجام میده و می‌تونه زیباتر بشه و اعتماد بنفس بهتری داشته باشه چرا نکنه؟

همه چیز درست میشه

حالا رابطه دانشجویی چیزیم نیست که حسرتشو بخوری اسیپسرای دانشجو مفت نمیرزن

با عرض معذرت نمیگم همشون ولی قریب به همشون دنبال سرگرمی اند یا تجربه کردن دخترا .... تا بین یکیشون که پسربازی نکرده با یکیش ازدواج کنه ... چون قطعا دوست ندارن با دختری ازدواج کنن که تجربه داشته با همکلاسیاش

باشــد کـه روزگـار بچَـرخد به کــامِ دِل ! 🍃🕊️

با عرض معذرت نمیگم همشون ولی قریب به همشون دنبال سرگرمی اند یا تجربه کردن دخترا .... تا بین یکیشون ک ...

آخه اصلا پسر دانشجو رابطش به ازدواج ختم نمیشه که بخواد فکر این چیزا رو کنه

یه مشت بچه احمقن فقط

چه میفهمن ازدواج و رابطه زناشویی چیه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب چرا فکر میکنید دختری که عمل کرده یا ژل زده موفق یا با اعتماد بنفس نیست؟من ببینیم رو عمل کردم ولی ...

نه اگه کسی واقعا مشکل داره بالاخره علم پیشرفت کرده اشکالی نمیتونه داشته باشه ولی شما تصور کن همونی که مشکل داره با وجود اون مشکل همچنان هیچ کاری نمیکنه اعتماد به نفسش بالاتر نیست؟

نه اگه کسی واقعا مشکل داره بالاخره علم پیشرفت کرده اشکالی نمیتونه داشته باشه ولی شما تصور کن همونی ک ...

به روحیات اون آدم ربط داره من اگه عمل نمی‌کردم ببینیم رو هیچوقت نمی‌تونستم اعتماد بنفس الانمو داشته باشم بعضی ها با همون مثلا مشکل باز اعتماد بنفس خودشونو دارن ولی دلیل نمیشه کسی که عمل نمیکنه از دختری که عمل می‌کنه بهتر باشه ارزش بیشتری داشته باشه ارزش هرکسی به رفتار و شخصیت طرف بر میگرده وگرنه چهره به هرحال عادی میشه

همه چیز درست میشه

به روحیات اون آدم ربط داره من اگه عمل نمی‌کردم ببینیم رو هیچوقت نمی‌تونستم اعتماد بنفس الانمو داشته ...

بحث بهتر یا بدتر بودن نیست داستان اینه که کسایی که مشکل خاصی ندارن بخاطر وسواس فکری شدیدی که تو جامعه افتاده اعتماد به نفسشون الکی میاد پایین و می‌رن زیر تیغ جراحی در صورتیکه کشور دیگه ای بودن به ذهنشونم خطور نمی‌کرد همچین کاری.

کسایی که واقعا لازم دارن بله چه ایرادی داره عمل کنن اگر خودشون حس میکنن اعتماد به نفسشون خیلی بهتر میشه